torstai 26. elokuuta 2010

Taikaa ilmassa

Iltaa. Tänään koulussa oli lyhyt päivä, eikä mitään menojakaan ollut sen jälkeen. Tekstiilikurssi olisi normaalisti torstaisin, mutta se alkaa vasta ensiviikolla. Viime vuonna tein siellä mm. vanhojentanssipuvun. Voisin vaikka postailla kuvia siitä tännekin.. Olen yllättävän hyvä, ottaen huomioon, kuinka vähän olen elämässäni ommellut. (Kuvassa näyttää muuten siltä, että pilvi kuvaisi mielentilaani.. O__o)


Koulussa oli siis vain turbokurssit matikkaa. Kirjoitan siis lyhyen matikan, mutta aikoinaan luin myös pitkää.. Lyhyeeseen kuitenkin vaihdettuani olin superhyvä siinä. Samalla kuitenkin vaatimustason laskiessa, laski myös oma panostukseni. Näin turbokurssin alussa en enää osannutkaan mitään, joten tunneilla vain jumitin paikallani, edes yrittämättä keskittyä. Tänään kuitenkin saapui vihdoin se matikkainspiraationi. Geometria herätti henkiin jo kauan nukkuneen intohimoni laskea, enkä malttanutkaan enää pysähtyäkään vaikka molemmat oppitunnit olivat päättyneet. Opettaja kylläkin tykkäsi siitä. "Ah miten ihanaa nähdä moinen intohimo ja tunne, kun ratkoo matematiikkaa!" Jep, niin hän sanoi :'D No, nauttikoot siitä näystä ensimmäistä ja viimeistä (toivottavasti ei vielä, mutta epäilenpä) kertaa..


Otettiin siskon kanssa kuvia jälleen kerran. Niistä tuli aika erikoisia tällä kertaa. Sininen automme pääsi mukaan rekvisiitaksi, ja toi mukanaan uuden mystisen tyylin.


Päällä:
  • Tekonahkatakki: Vero Moda
  • Violetti paita hassulla kaula-systeemillä: Seppälä
  • Hame: Seppälä
  • Sukkahousut: Seppälä
(Huom, ^kuvan oikeassa alakulmassa Samaran kauhu-käsi!!)


Jalassa yhdet (monista) nilkkureistani.
Rakastan tuollaisia ihania nauhallisia
noitakenkiä!!!


Silmillä rakkaat lasini.
Olin etsinyt täydellisiä aurinkolaseja, since aina,
enkä millään ollut löytää sellaisia..
Eräänä päivänä törmäsin Heihin tuiki tavallisessa
tavaratalossa.


Säärissä violetit sukkahousut.
Rakastan värikkäitä sukkiksia, mutta violetteja suorastaan
jumaloin.
(Taustalla myös filosofiankirjoja.
Niitäkin rakastan, vaikka olemmekin
kirjoitusten aiheuttaman stressin takia väliaikaisia vihamiehiä..)


Kaulassa ystävältäni saama nuottikoru.
Se on aivan ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti