keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Sukkahousukaupoille lähtö

Mikon saatua palkan aloin kiristellä häntä sukkahousukaupoille lähtemisestä. Kiristelykeinoja oli vaikka mitä, sillä joka ikinen talvisukkahousuparini on rikki varpaista, haaroista tai muusta ärsyttävästä paikasta, joka häiritsee kävelemistä. Miljoonien suostuttelujen jälkeen Mikko vihdoin suostui lähtemään kanssani ostoksille. 

Tallustelimme ilmaiselta parkkipaikalta noin viitisensataa metriä Isokarhulle ja olimme jo siinä ajassa läpikontain jäässä. Astuimme sisälle ostoskeskukseen ja meinasimme lumenpöpperöissä kävellä tottuneen tapaan Lindexin ohi toisiin kauppoihin. Punaiset kyltit huusivat kuitenkin remonttialetta ja kiinnittivät niin minun huomioni. Vaikka lähdettiinkin hakemaan sukkahousuja, onhan ne alennuksetkin silti aina tsekkailtava!

En siis millään tavalla boikotoi Lindexiä! En vain koskaan löydä sieltä mitään. : D Ja jos jotain vähän enemmän kivaa löytyykin, hintalappu käännyttää minut saman tien ulko-ovelle. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan käynyt! Huutava remonttiale-kyltti piti lupauksensa ja tarjosikin suuren valikoiman oikeasti edullisia vaatteita! Paitoja viiden euron hintaan ja housujakin 10-20 euroa vastaan. Selailin tottumukseni mukaan paitoja ja löysinkin sovituskoppikavereiksi useamman yksilön. Hetken mielijohteesta tartuin henkarissa roikkuviin farkkuihin. "Kokoa liian pienet, mutta kivan näköiset... Ja hintaakin alle viitisentoista euroa!"

Sovituskopissa ne housut yllättivätkin minut kaikkein eniten, nimittäin MOLEMMAT valitsemani (normaalia kokoani pienemmät) farkut istuivat päälle täydellisesti! Aijai mitä riemun juhlaa! :----D

Ostoskorille asti pääsivät mukaan molemmat farkut ja kaksi paitaa.

Molemmat housut sopivat päälle niin täydellisesti, etten yksinkertaisesti osannut päättää kummat jättäisin kauppaan! :---D Ajateltiin kuitenkin, että 70% alennuksia on aika harvassa ja alle 15 euron HYVIÄ farkkuja löytyy todellakin vain kerran vuosikausiin. Mukaan lähtivät siis molemmat.

Tämän paidan punaisuus ja somat nappiröyhelöt veivät sydämeni. Samoin pitkät ja kireät hihat, sillä sellaisten päälle on helppo pukea neuleita. Ja tietysti myös se hinta, joka siis oli vain viisi euroa. :)

Tämä paita päätyi ostosten sekaan siksi että hinta oli vain 3 euroa. SIIS 3 EUROA! Siihen hintaan ei kyllä kovastikaan haittaa ostaa mitään vähäiselle käytöllekään jäävää tavaraa. Puhumattakaan tällaisesta melkoisen käytännöllisestä ja hyvänlaatuisesta t-paidasta. Hyvä ostos siis tämäkin! :))
Kauppareissulla ei sitten ostettu ainuuttakaan paria sukkahousuja, mutta päätettiin että näinkin hyvän housusaaliin vuoksi opettelen käyttämään farkkuja. Eikä minua tällainen ratkaisu sinänsä edes haittaa. Muutaman ohuet sukkahousut alle, ja housuilla ulos!




Tämän päivän kouluasuun eksyivät jo yhdet uusista farkuistani. Sen verran pillifarkuista voin sanoa, että kokemukseni sellaisista on ennen tätä ollut lähes nolla, joten uusiin tulokkaisiin piti kovasti totutella. 

Toisaalta peilikuva antoi ymmärtää myös hämmästyttävän asian. Uudet pillifarkkuni nimittäin näyttivät päälläni jopa hoikistavilta! O___O En tiedä onko kyseessä totuus vai vain kieroutuneen mieleni aiheuttama harhakuvitelma.



Muita tämän päivän asujuttuja olivat:

Seppälästä vahingossa hankittu hakaneula-rannekoru. Sain tämän kaupanpäälle ostaessani Seppälän poistokorista yhden euron aurinkolasit. Korilla olikin kyltti "kaksi yhden hinnalla", joten sain tämän tavallaan ilmaiseksi. : D

Ja oma naama. :P



Mikko teki minulle tänään ihanan yllätyksen! 
Hän asetteli lautaselleni alkusalaatin sydämen muotoisesti ja kirjoitti sen keskelle majoneesilla M<3M! >.<  Olin niin liikuttunut, että halusin Mikon itsekriittisyydestä huolimatta ikuistaa tämän hetken kameran kautta blogiin asti! :'3

PusPuss<3<3



Nähdään taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti