perjantai 24. helmikuuta 2012

Torstai-illan Bileet

Eilen illalla Bar Kinon lavalla esiintyi Stam1na. Minä en ole koskaan erityisemmin tykännyt kyseisestä bändistä, mutta Mikon seuralaisen tehtyä ne kuuluisat viimehetken pakit päätin sittenkin osallistua erilaisempaan torstai-illan viettoon. Punkkupullero tyhjeni lumisen matkan aikana ja ahdahkot 34-numeroiset maiharit tiivistivät varpaani entistä pienemmiksi. Kaikin puolin onnistunut reissu aamuhömpötyksestäkin huolimatta. Perjantain englannintuntikin onnistuttiin peruttamaan kuin tilauksesta! :)

Paita ja hame kirpparilta (alunperin h&m), vyö ja sukkahousut myöskin h&m : D

 Kyseisen mustan samettimaisen hameen kanssa kävi niin, että olin löytänyt kaunokaisen kirpparilta muutaman euron pilkkahintaan. Tukeva ja miellyttävä kangas sekä uudenveroinen ulkonäkö vetosivat minuun heti eikä hamosen arvelluttavan pienehkö koko päätynyt epäröittämään ajatuksiani hetkeksikään. Kotiin tultuani ja uutukaista kokeiltuani vaivuin kuitenkin syvään epätoivoon! Hame ei suostunut mahtumaan päälleni millään nätillä tavalla muodostamatta kehostani pursuavan grillimakkaran imitaatiota. u______u' Viskasin hameen kaappini perälle ja jäin haaveilemaan siitä parempien aikojen (ja kroppakunnon) toivossa.

Siitä kirpparireissusta oli kulunut noin nelisen kuukautta enkä ollut pukenut hametta päälleni uudestaan enää missään vaiheessa. Eilen kuitenkin hetken mielijohteesta tartuin tähän käteeni eksyneeseen kaunottareen ja päätin kokeilla pukea se taas päälleni. Yllättäen hame mahtui paikalleen hyvin, eikä edes vetoketju tuottanut minkäänlaisia ongelmia! Ö___Ö Makkarankuorimainen vaikutelma oli yhä mielessä, mutta tursuamisefekti oli poissa! Onnellisena hameenomistajana ja sen pukijana lähdinkin viettämään rattoisaa iltaa! <3 C:

Eipäs minulla nyt muuta. Lähdetään tästä Mikon kanssa koulun salille (ilmaista salia jeee!) kasvattamaan habaitamme. 8) Päätin nyt oikeasti ruveta kuntoilemaan ja yrittämään muutenkin pitämään kehostani parempaa huolta, jottei vastaavanlaisia hameenosto-harmisteluja enää tulisi. : D

Tässä lopuksi vielä Nanaa eräältä iltapäivältä jona hän söpöili ja esitti pikkuista oravaa<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti