sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Cervix Thoracic-

Viime päivät ovat olleet melkoista selviytymisen aikaa. Jo keskiviikko-aamuna totesin oloni olevan normaalia aivastelu-niistutusta kipeämpi, mutten kuitenkaan raaskinut olla menemättä insinöörien järjestämään Pilkki-opiskelijatapahtumaan. Vaikka flunssan aiheuttaakin ensisijaisesti virus, uskon kuitenkin myös ulkoilmatapahtumamme edesauttaneen sairaudn tuloa. 20 asteen pakkasella neljätkään housut (sis. toppahousut) eivät estäneet takapuolen jäätynyttä tunnettomuutta. :----D  (Näin jälkikäteen kerrottuna kuulostaa hauskalta, mutta uskokaa pois sitä se ei silloin ollut...)

Torstai oli onneksi vapaapäivä, joten opiskelut eivät missautuneet eikä minun tarvinnut jäädä muista jälkeen sairastelun takia. Illan laulutunti sai suosiollisen peruutuksen ja päivä kuluikin pelkissä kotioloissa. Perjantaiksi oli koulun puolesta vain tietotekniikan testi, jonka jälkeen olimme suunnitelleet lähtevämme Raumalle hiihtämään. Noh, jo aamuisista puhumis- ja keskittymishäiriöistä totesimme hiihtämisen olevan suhteellisen mahdotonta ja sekin reissu peruuntui.
Sietämätön kurkkukipu ja limapallojen oksentelu sai kuitenkin jonkinlaisen päätöksen Mikon hankittuaan minulle apteekin lääkettä. Ystävällinen apteekkaritäti suositteli poretablettia, jonka muutaman kerran ottamisen jälkeen toi mukanaan täysin kivuttoman aamun. Kun siinä päivänä heräsin, enkelikuoro lauloi! <3

Taikalääke ei kuitenkaan pelastanut minua flunssalta kokonaan. Viikonlopun menot jäivät ystävämme Villen moikkaamiseen ja loput ajasta lepäilinkin kotona. Yöt ovat siltikin yhä olleet niitä pahimpia. Olematon yskäni herää kolostaan öisin ja iltaisin, juuri silloin kun muu keho olisi rentoutumassa ja odottamassa nukkumatin hellää hoivaa. Yskän karheat sävelet täyttävät makuuhuoneemme ja kiusaavat minun lisäksi myös kanssaeläjät, jotka herätän juuri sillä tunnetulla hetkellä jolloin todellisuuden filminauha alkaa muuttua. Eniten tässä kaikessa harmittaa Mikon kohtalo, joka mitä luultavammin toistaa hänellekin kokemani asiat. Toistaiseksi Mies on vielä suhteellisen terve, mutta tartunnan välttäminen on tässä tapauksessa lähes mahdotonta.


Postauksen kuvat liittyvätkin niissä esiintyvän kaulan lisäksi myös toiseen lähipäiviin liittyvään asiaan. Jonkin aikaa sitten tein nimittäin pitkästä aikaa tilauksen Crazy Factorylle Kyseinen nettikauppa on tullut minulle tutuksi noin kaksi vuotta sitten, löytäessäni sieltä hyvät ja mätsäävät korvakorut monireikäiseen korvalehteeni. Liikkeen tuotteet ovat osoittautuneet laadukkaiksi ja mikä parasta, hinnaltaan ne ovat HYVIN edullisia! Kuvassa esiintyvä risti kustansi vain kolmen hassun kolikon ja yhdestä nahlaisesta lettinauhasta oli maksettava yhtäkin kolikkoa vähemmän.

(älkää antako punoittavien korvien hämätä)

Crazy Factorystä löytyy peruskorujen lisäksi myös monenlaisia lävistuskoruja, venytyskoruja ja vaikka mitä! Omaan huulilävistykseenikin olin aikoinaan hankkinut uusia kavereita juurikin tuosta edullisesta paikasta.

Lempparituotteeni nykyään ovat hullun tehtaan nappikorvakorut! Hinnaltaan 1e/pari olevat kaunokaiset ovat tehty puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, eivätkä tällöin ärsytä arkoja korvia (kuten minulla). Koon ja muodon voi valita hyvin vapaasti ja jokaisen makuun löytyy varmasti jotakin. Itse tarvitsin nimenomaan jotain yksinkertaisia, mutta makuuni sopivia nappeja, jotka sopisivat minkä tahansa suuremman korvakoruparin kavereiksi. Kyseiset mustat pikkutimantit ajavat haluamani asian täydellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti