maanantai 16. elokuuta 2010

Tervehdys!

Hei kaikille. Päätin sitten perustaa myös tyyliblogin (innostunut bloggaamisesta?). Aikaisemmat, ja yhä voimassa olevat, blogini kertovat enemmänkin sisäisestä minusta, mieltymyksistäni ja ajatuksistani. Halusin kuitenkin myös kertoa ulkokuorestani, joka on mielestäni myöskin hyvin tärkeä osa indetiteettiä. Ulkonäöllämmehän kerromme itsestämme myös niille, joita emme tunne.

Olen luonteeltani suurimmaksi osakseni positiivinen ihminen. Vaikka ajattelen paljon syvällisyyksiä, elämääni mahtuu myös materia. Se, mitä voimme nähdä ja koskettaa tosielämässä.

Pidän kauniista asioista. Niitä on maailmassa paljon, joten en halua rajoittaa pukeutumistani tai käyttäytymistäni jonkun yhden tyylin kehyksiin. Sieluni on vapaa, ja niin on myös tyylini. Harrastan taidetta, musiikkia ja filosofiaa, joten taiteilijasieluinen tyylini saattaa välillä heilahdella ääripäästä toiseen. Pidän tietysti kiinni omista rajoistani, ja omasta mielestäni omistan selkeän maun. Ajan ja kokemuksien myötä (esim. muodin muuttuessa) asiat kuitenkin saattavat asettua ylösalaisin, joten älkää tuomitko ristiriitaisuuttani, jos sellaista joskus harvoin esiintyy.

Noniin! Alkusoitto soitettu, joten eiköhän sitten pikkuhiljaa siirrytä tyyliä koskeviin asioihin! Tämänpäiväinen asuni oli aika yksinkertainen, mutta kuitenkin ihan kelpo minulle.


Päällä:
  • Perus musta T-paita: H&M 4,95e
  • Musta minihame: Seppälä ALE 5e
  • Sukkahousut: Lindex(?)
  • Tennarit: Seppälä ALE 7e

  • Kaulassa titiMadam:n punainen sammakko: Busstop 16e(?)
  • Vyö: Seppälä 9,95e

En muuten aijo peitellä naamaani blogissani. Blogini on julkinen, ja minä aijon kirjoittaa tänne sellaista, mistä voisin kertoa kenelle tahansa kiinnostuneelle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti