tiistai 6. syyskuuta 2011

Somien Sattumusten Sarja

Olen niin ikävöinyt syksyä. Hiuksieni värin myötä alan yhä enemmän tuntea olevani osa sitä.
Halu kokeilla kaikkea uutta on mahdottoman suuri. Samalla koen kuitenkin vaipuvani taas horrokseen, joka valtaa minut itseensä hiljalleen joka vuosi sen lähestyessä loppua.

Olen kuitenkin päättänyt värittää elämäni pienillä ilonaiheilla, joita emme usein huomaa, mutta jotka lämmittävät sydäntä ja mieltä kummasti.

Minulla on uudet kengät!
Sain nämä Mikon vanhemmilta valitsemanani synttärilahjana. (synttärit tosin ovat vasta tulossa 13. päivä) Lähdimme lauantaina Mikon vaateostoksille Rauman kauppojen ihmeelliseen maailmaan. Mikon äiti oli useasti muistutellut minua etsiä itselleni sopiva syntymäpäivälahja, ja useista kieltäytymisistä huolimatta päätin kuitenkin alistua kohtalon taakkaan. (hoho) 

Pitkien kiertelyjen jälkeen nirso silmäni löysi Aleksi13:n hyllyn syöväreistä nämä ihastuttavat kenkäyksilöt. Alennuksessa olevat muutaman parinkymmenen euron kengät olivat jäljellä vain kahta kokoa 41 ja 36. Olen onnekseni pienijalkainen, joten pienokaiset pääsivätkin täyttämään virallisen lahjani sijan.<3 Kuluneet kantapäät eivät estä minua rakastamasta heitä sillä aijon käyttää niitä vaikka väkisin.

Uusien hiusten mukana ovat kotiimme tulleet myös heidän uudet ystävänsä. En ole ikinä käyttänyt mitään erityisiä hiustuotteita ja jopa vastustellut niitä. Nyt on kuitenkin ryhdistyttävä tositoimiin, jos haluaa tukan näyttävän useimmiten hyvältä.

En yleensä pidä imeskeltävistä hedelmäkarkeista, mutta tämän veikeän UFO-pussukan huomatessani minun oli saatava maistaa myös sen sisältöä. Hyvin veikeiltä ne karkitkin maistuivat.

Yhä ja aina: Kisulit<3 En ole vieläkään osannut olla rakastamatta niitä hetkeäkään.

Loppuviikosta on tulossa melkoisen hupaisaa aikaa! Huomenna lähdemme porukalla kurnajaisiin ja perjantaista eteenpäin olemme tupareiden huuruissa. Kuukauden bailut eivät kuitenkaan lopu siihen, vaan ensi viikolla suuntana on vielä toiset tuparit ja sitä jälkeinen viikonloppu kuluu pikkuisia synttäripippaloitani viettäessä. Tällaista puuhatulvaa seuraa täällä päin. Ensi kerralla lisää!

2 kommenttia:

  1. Ansku, aivan upeet hiukset! Uskaltaispa vaan iteki..

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kesti kyllä monta harkitsemiskertaa ennen kun itekään uskalsin. :'')

    VastaaPoista