sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulu-Jazz & viikonloppu

Heissan.

Perjantaina esiinnyin musiikkiopiston järjestämässä joulu-jazz -konsertissa.

Minua lähempää
kuvien laatu ei ole hyvä :( =koska isä kuvasi..
Lauleskelin kaksi biisiä: "Why don't you do right" ja "Taivas sylissäni".
Konsertti taisi mennä ihan suhteellisen hyvin. :') En ainakaan hermoillut enää niin paljoa, mitä joskus aikaisemmissa esityksissä, esimekriksi viime vuoden joulu-jazzissa, jolloin lauluni puolessavälissä koko kehoni vasen puoli alkoi krampata :---D Pieni jännitys on toki joka ikinen kerta, mutta sellainen on suorituksen kannalta vain hyvä.



Viikonloppuni meni leppoisissa merkeissä. Perjantaina konsertin jälkeen suuntasimme Mikon kanssa paikalliseen bar&kitcheniin MR. Jonesiin. Äreänä ja nälkäisenä (en päässyt souncheckien ja muiden juttujen takia syömään koko päivänä oikein mitään) tilasin sitten kasvishampparia. No, ensinnäkin hampurilainen sisälsi KAKSI pihviä (okei, olivat hieman pienemmän kokoisia mitä normaalissa hampurilaisessa), reilusti ranskalaisia ja ripauksen salaattia. Eli valtavasti ruokaa! (miksen kuvannut, yhyy ;__;) Kaikki oli kuitenkin aivan superhyvää (paitsi hamppiksen pihvien herneet :<) ja ongelmaksi tulikin tämän kaiken ihanuuden mahduttaminen viattomaan mahalaukkuuni. En kun millään osaisi jättää hyvää ruokaa roskiin heitettäväksi... (vaikka mukaankin olisi varmaan saanut köhköh..)

Lauantaina heräsimme sopivasti päivälliselle, jonka jälkeen kävimme kolmestaan pikkusiskoni kanssa luistelemassa, koska on talvi, minkä lälkeen kolme ihmistä (äiti, Mikko ja pikkusisko) koittivat elvyyttää tunnottomia varpaitani. :----D Hups.

Illalla päädyttiin kaverin synttäripippaloille, joista matka jatkui baariin. Pitkästä aikaa maistelimme "hieman" alkoholia, minkä kyllä huomasi seuraavana aamuna. En edelleenkään harrasta krapulaa, mutta sunnuntai oli täyttä helvettiä!! Vuoronperään juoksimme vessaan oksentamaan ja puolen tunnin pytyllä roikkumisen jälkeen ryömimme takaisin petiin hirvittävän karsea olo päällä. Oikeasti, se oli elämäni paskin kokemus! Ei ole mitään kamalampaa kuin keltaisen mahahapon oksentaminen pelkäen, että mukaan lähtivät myös puolet sisuksista! En enää juo. En, en, en! Ainakaan niissä määrissä mitä sinä iltana. Se on päätetty! :(


Tänään löysin Asokselta jälleen maailman ihanimpia kenkiä!
Ahh, en kestä!!
Inhottavinta tässä kaikessa on kuitenkin se, että viimeisistä rahoistani, jotka olisin valmis sijoittamaan kyseisiin kenkiin, huolimatta en saa tilattua niitä! >:( Pankkikorttini ei suostu yhteistyöhön nettikauppojen kanssa!!! ARGH!

Minun on kuitenkin keksittävä jokin keino...
*suunnittelee ryöstöretkeä* (öh, nettikauppaan?)


Öitä, rakkaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti