tiistai 28. joulukuuta 2010

Alennusmyynnit!

Heissan.


Kuten joka vuosi joulun jälkeen, kävin myös eilen vuoden joulunjälkeisillä alennusmyynneillä. Harmikseni (tai onnekseni, sillä rahaa pitäisi nyt säästää) ostettavaa ei löytynyt kovinkaan valtavasti. Kun paita maksaa 150 euroa, josta otetaan pois 50%, ei sydämeni vielä lämpene. :/ Minusta alennuksilla kuuluisi nimenomaan saamaan kaikkea halvalla. Ja kun en kerran ole erityinen merkkivaatteiden suosija, en alennu moiseen "tarjoukseen".


Denim-mekko Aleksi13
Sisälsi kivoja yksityiskohtia ja maksoi vain viitisen euroa.

Punaiset sukkahousut, Lindex
Ponnarinippu, Seppälä
Hiusrusetti, Lindex
Rusettivyö, Seppälä
Vyö ei ollut alennettuna, mutta sen ostaminen oli pakollista! Joskus H&M:ssä löysin samantapaisen mutta kankaisen. Ihastuin siihen, mutta jostain syystä päätin jättää ostamatta. Myöhemmin olen katunut tekoani. Nyt sain onneksi tämän! Pidän tästä ehkä jopa enemmän.

Seppälästä löytyi tällainen hassukuvioinen hame. Omat hameeni ovat lähes kaikki yksivärisesti mustia tai tummanharmaita, joten tällainen yhdistelmä molempia tuo uudenlaista mielenkiintoa. Kympin hankinta.

Lempiostokseni taitaa olla tämä samoin kympillä saatu punainen laukku! OIS:in laukkuvalinta ja alehinnat eivät erityisemmin miellyttäneet. Tämän laukun löydettyäni olin kuitenkin myyty. <3_____<3 Hetken epäröin, onko tämä lainkaan tyyliäni; kultaa, muotiketjusysteemi ja kaikki... Päätin kuitenkin ottaa riskin, eikä vielä toistaiseksi ainakaan kaduta. :---)

Ja viimeisempänä muttei vähäisempänä mukaan tarttuivat myös pari käsipyyhettä. Olen ollut aika innoissani kaikesta tulevaan kämppään tulevasta kamasta! <3_____<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti