sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Viikonloppunen

Heissan.

Tämä päivä.
Aamulla ajettiin Mikon luota kaupungille.
Paistoi aurinko<3
Mikko ajaa. Aina.
Käytiin Muksumassissa, missä ostin pikkusiskolleni ja siskon lapselle joululahjat. Miksen minäkin saisi vielä leluja lahjaksi?.. ;___; Tahtoo tahtoo~ Noh, ostin minä onneksi jotain itsellekin....
Nimittäin tällaisen:
Äärettömän söpön kynsienkoristelusetin!! Ensinnäkin nuo muovikynnet näyttivät herkuilta, mutta katsokaahan myös tuota koristeiden määrää!! <3______<3 Ja maksoivat vain vaivaiset kolme euroa. Nyt harmittaa, etten tajunnut ostaa enempää..
Meinasin tänään jo liimatakin nuo muovikynnet omiini, mutta tiistaina pääsen kuitenkin taas kynsihoitoon, joten en viitsi niitä turhaan sitten liimailla.. Kynsihoidossa otan varmaan sen perinteisen ranskalaisen manikyyrin. Ellen vahingossa innostu jostain täysin päättömästä glitter-ideasta..

Ostin myös uuden yöpuvun ja kaikkea. Jeee~~

Lauantaina kävimme musiikkiopistolaisten ystävieni kanssa Sata Sinfonia -konsertissa. Vaikka en olekaan klassisen musiikin erityinen fani, voin sanoa että konsertti oli suoraan sanottuna UPEA.
Kuva. Koska Laura käski. :---D

Olen muuten valtavan ylpeä itsestäni. Sain lopultakin tehtyä kuvataiteen diplomityön!! \o/ Perjantaina porasin ruuveja, kannoin raskasta levyä portaita pitkin ja asettelin työni vitriiniin. Nyt se on valmis. Paitsi portfolio... O____o Ja palautuspäivä olisi keskiviikkona... Iiikk...
Huonohko kuva, mutta tällaista. Parempi kuva joskus tulossa.

Eipäs tässä sitten muuta. Nyt portfolion kimppuun! Ja tekstitaidon vastauskin huomiseksi.. Huuhhhhuhh... X____x' Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti