maanantai 14. helmikuuta 2011

Sillisalaatti

Taas Porissa. Mutta enää hetken aikaa. :(

Perjantain äidinkielen tekstitaito meni toivottavasti ihan hyvin. Luulin, etten millään ehtisi kirjoittamaan annetussa ajassa KOLME tehtävää, mutta olinkin jo kirjoittanut niistä kaksi, kun kello löi 12.00. Viimeiseen Kani Koipeliini -tehtävään kului vain puolitoista tuntia, joten silloin minä sieltä lähdinkin. Ei ollut mielestäni mikään erityisen helppo koe, ainakaan se viimeisin kirjoittamani tehtävä, mutta toivon suoriutuneeni siitä parhaani mukaan. Jälkeenpäin ei ole ainakaan vielä tullut niitä kuuluisia "AARGH! MIKSEN KIRJOITTANUT NÄIN?!?!" -itkupotkuraivareita. :'>

Bussimatka kului mukiavasti. En olekaan ennen ajatellut, kuinka kiva tapa onkaan, kun bussikuljettajat moikkailevat toisilleen. Kävi jopa sääliksi, kun kuljettajamme vilkutti vastaantulevalle ulkomaalaiselle bussille, mutta toisesta päästä ei tullutkaan vastausta. :( Sekin on jännää, kuinka erikoisia pohdintoja bussissa istuessa saakaan aikaiseksi. Monista niistä en ole enää varma, olivatko ne unta vai totta vai mitä.. Kotiin päästyäni minua odotti katettu pöytä ja itsetehty supernami pizza!! <3____<3 (ps. sitä on vielä pakastimessa! Tänään tuhotaan loputkin!!!)

Lauantaina kävimme Raumalla näkemässä kavereita ja sunnuntaina lähdimme takaisin. Ilta kului tiskatessa, sipsejä metsästellessä (se ei ollutkaan lainkaan helppoa!!) ja dippiä luodessa majoneesista ja maidosta. Se maistui hieman.... erikoiselta.

Moinen postausnimi perustuu lähipäiväiseen AiNiin-elämykseeni. Muistin tosiaan, etten ole ikuisuuteen postannut tänne kännykkääni kertyneitä kuvia! Niitä on jo ties kuinka pitkiltä ajoilta, joten koitan selitellä niiden historiaa, jos sitä enää muistan.

Muuttopäivänä!
Mestarillinen uunipastavuokani
Musiikkiopistohengailut Part1
Ja leikittelyt kännykällä. . . .
Ylisuolattu munakas, jonka maun voi pelastaa vain ketsuppi
Uudelleenrakastuminen glitterlakkaan
Penkkarimeikin suunnittelua
Aurinkoisia päiviä, jotka lupailivat kevättä
Lukuinnostuminen
Musiikkiopistohengailut Part2
Piirustusta

Kohta lähdemme Mikon kanssa kauppaan ja huomenna palailen Raumalle jaas viikoksi kun on penkkarit ja abiristeilyt ja kaikki~ Hiihtolomakin siellä töitä tehdessä, maalailemassa seiniä. o/ Toivottavasti nähdään taas pian.

Hyvää viikon alkua ja ystävänpäivää kaikille!<3 Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti