tiistai 1. helmikuuta 2011

Päivän hyvät ja huonot

Apua! Olen ihan hukassa penkkariasuni kanssa!! @____@ Tarkoitukseni ei ole tuhlata moiseen riesaan koko omaisuutta, mutta olisi kuitenkin ihan kiva näyttää hauskalta ja tunnistettavalta hahmolta.. Möö vaikeaa. Eikä ole kankaitakaan ommeltavaksi. HEH, siitä tulikin mieleen tämänpäiväinen säälittävä yritykseni ommella verhot! Arhg, en käsitä mikä tota konetta vaivaa!! >:( Tulkaa joku korjaamaan pliiis!!!

Noniin, ehkä valitukset saavat loppua siihen. Hei siis jälleen ja tervetuloa taas "muoti"blogini pariin, joka taitaa seuraavien kuvien myötä transformoitua hulvattomaksi ruokablogiksi. Vaikka elämmekin säästeliästä opiskelijaelämää, Miehekkeen mukaan emme saa säästellä ruuassa. Näin ollen ruoan hankkiminen ja tekeminen on minulle samaa kuin toisille on vaatteiden shoppailu ja biletys. . . . . . .

Eilen teimme täytettyä patonkia
OMNOMM~~
Täytteinä oli 
-juustoa, salaattia, oliivia, maustettua tonnikalaa, katkarapuja, majoneesia, kurkkua, tonnikalaa



Sain muuten Mikon ostamaan meille Suklaavoita! Jeee~~ Se on ihan lempparia!


Pitkästä aikaa päätin tänään myös taiteilla
Pari päivää sitten ostin uutta ripsiväriä. Kuten olen aiemmin kertonutkin, ripsiväri on melkoisen suuri osa meikkiäni, sillä sen lisäksi käytän vain peitepuikkoa.
Kaupassa ollessani en osannut päättää millaista ostaisin. En omista mitään erityistä lempi merkkiä, joten tuotteen ulkonäkö ratkaisee minulle lähes kaiken. Kovien pohdiskelujen jälkeen päädyin ybersöpöön Rimmelin prinsessa-ripsariin.


Ja olen muuten aika addiktoitunut lahjaksi saamaani hajuveteen

Pääsin myös leikkimään pitkästä aikaa kameralla ja naamalla



 Hei sitten. Huomenna Raumalle-->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti