sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Viikon sisälllä

Heips!


Taas hetken päivittelytauon jälkeen on mukava palata blogin pariin. Jes, saimme vihdoin Photoshopin toimimaan, joten LUPAAN ihan aikuisten oikeasti ottaa vihdoin itseni niskasta kiinni! Noniin ja kuulumisiin:

Päässä pyörivät faktat:
1. Ensi viikolla minun Täytyy ommella verhot! Ei enää mitään muttia tai selittelyjä. Minä teen sen! Nih!
2. Mikko kasvattaa BARTAA! 8O Olen yhä shokissa...
3. Käytiin tällä viikolla paikallisella kirpparilla, enkä enää ikinä halua palata sinne. Koko kirppari-intoilu haihtui taivaan tuuliin.. :(
4. Tira kävi kyläilemässä ja oli tosi kivaa! Saatiin tuparilahjaksi iso ananas ja käytettiin sitä jo kolmessa eri ruuassa. Yeaa, Tira<3
5. Ulkona alkaa tuoksua keväälle. Toivotaan sen olevan totta, sillä en tiedä olenko vain kuvitellut kaiken...

6.Lähiaikoina ollaan kokattu paljon. Muunmuassa tänään teimme Wokkia, ja se oikeasti oli hyvää!! : P~~
NamiNamiii!
Omnomm~
7. Eilen tehtiin myös panna cotta -suklaamousse-ananas jälkkäriä, jota tulikin niin paljon, että riitti myös tälle päivälle. Se oli samoin superhyvää jau!

8. Parvekkeeltamme näkyy ihana maisema lumisia puita!
Okei, värit hieman muokattu, mutta ihana se silti on :--D
9. Ja viimeisenä superkivana juttuna tulee tämä:
Taru Sormusten Herrasta -konserttiliput! (yllä oleva on esite) Löysin kyseisen esitteen musiikkiopiston hyllystä, kun pari viikkoa sitten hengailin siellä tylsistyneenä. Kyseessä on siis Sormusten herraan elokuvan näytös kera sinfoniaorkesterin ja kuoron! Arvaatte varmaan, kuinka innoissani olin kun ensimmäistä kertaa tuon luin! Rakastan Taru Sormusten Herrasta, enkä voi vieläkään uskoa oikeasti pääseväni tuonne. Sehän on aivan uskomaton kokemus, ajatellen kuinka upeita elokuvan musiikit ovat ja vielä kun ne esitetään livenä!! En malta odottaaaaaa!!! :-----))


Tässä kaikki tällä kertaa! Tapaamisiin taas lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti