maanantai 24. tammikuuta 2011

Niisk . . .

Bllöö.. Tässä sitä ollaan kotona kipeänä. :--( Nenä vuotaa, aivastuttaa ja pyörryttää. Tuntuu kuin ei pystyisi keskittymään yhtään mihinkään ja vain katselee ympärilleen näkemättä oikein mitään. Todisteena kaikelle tälle löydätte kotimme mm. JOKAISESTA nurkasta kasan räkäisiä nenäliinoja. Jos sekään ei riitä niin tervetuloa vain koskettelemaan hiomapaperipintaista punottavaa nenääni!

Tänään koulussa olisi ollut äidinkielen preliminääri, mutta arvaatte varmaan miksi en siellä ollut. Eilen illalla oli tarkoitus matkata Raumalle, mutta päivän aikana ymmärsin, että niin tuskin tulee tapahtumaan. Aamusta alkaen olo oli kuollut. Yhden aikaan tulivat kuitenkin Mikon vanhemmat, veljet ja mummu kylään, joten piti tsempata. Tapahtumaa olisi toki voinut myöskin peruuttaa, mutta kun sitä ollaan jo muutenkin siirretty niin moneen kertaan joten minä uhrauduin!~ (saimme muuten uusia tuoleja! (siniset ovat muutamasta kohdasta rikki :'( ) ja rahaa~ jee)

Perjantaina kävimme Mikon kaverin Villen kanssa tsekkaamassa Porin keskustaa ja yöelämää. Ei ehditty kuin pariin baariin, kunnes jo kotona alkanut pääsärkyni ryhtyi sietämättömäksi.. En käsitä, mitä teräksiselle viinapäälleni on tapahtunut! :--( Pakko myös myöntää, että olen pettänyt jo muutamaan otteeseen lupaustani ja OKSENTANUT krapulaisena. LoLlolloll ~~ Noh.... Onneksi perjantai-illan aikana ehdin(=pystyin) kuitenkin vetämään myös yhden karaokebiisin. Jeah. Biisi oli muuten Jason Mraz - I'm yours.

Tämä blogii sai minut taas inspiroitumaan taiteesta. Jotenkin taiteilu on taas vain jäänyt... Eikä mitään tilauksia/pakottavia syitä jotka potkisivat minua perseelle. : S (tulkaa joku potkimaan!!)

Kuvamateriaalia voisi jopa olla, mutta kun!~ Edelleenkin on tämä idioottimainen tietokone/photoshop-ongelma! :--(Koitan jälleen keksiä jotain mahdollista ratkaisua. Rukoilkaa kanssani!

(tulipa paljon suruhymiöitä tähän merkintään.. :--( Pistetään nyt sitten vielä pari kappaletta lisää sitten että varmasti riittää kaikille :-( :(( :----( )

3 kommenttia:

  1. Niin on <3
    Tänään oli taas huono päivä mutta nyt alkaa jo tuntua mukavalta. Puhuttiin äitin kanssa puhelimessa ja isin kanssa myös ja leivoin piirakkaa ja sain siivottua ja koiran kanssa ollaan tässä touhuiltu niin eiköhän tää taas tästä lähde rullaamaan : )
    Koita parantua pian!!
    Mitä sinulle muuten kuuluu?

    VastaaPoista
  2. Voi minäkin tahtoisin plamgren-opistoon soittamaan viulua! Mutta pitää odottaa että Nuha kasvaa niin että sen voi jättää iltaisinkin yksin pariksi tunniksi. Olen viihtynyt ihan hyvin, ikävä vain on kova mutta yritän keskittyä mukaviin asioihin.
    Pori on hirveän kaunis kaupunki mielestäni.
    Uusia ystäviäkin olen saanut jonkin verran, mutta en kyllä mitään moikkailu-tuttuja ja koulukavereita läheisempiä.. Mutta varmasti tässä parin vuoden aikana ehtii tutustua : )

    VastaaPoista
  3. pLamgren-opisto... Joo juuri sinne siis : D

    VastaaPoista