lauantai 19. marraskuuta 2011

Hajamielinen kapulanpudottaja


Heipsan heih.

Kiireinen ja täyteenängetty viikko lähenee vihdoin loppuaan. Täysipitkät koulupäivät pääsivät torstain PoisonBlackin heviseen huipennukseen. Valkoviini maistui (+ yksi siideri, aijaijai karppaus...xP) ja pisti pään pyörälle. Jalat tanssivat ja viereinen tyttö joutui tahattoman väkivaltani uhriksi. Kolmesti.... : D Alunperin minulle tuntematon hevibändi sytytti kropan liekkeihin ja tunnelma nousi kattoon hetkessä.

Eilinen ilta kului taas kotisohvalla tyttösten seurassa leffojen hämyisissä tunnelmissa. Tuli syötyä yrttistä täytepatonkia ja juotua pari lasia kokista. ;___; Karppaus on kuitenkin muutamia ailahteluja lukuunottamatta mennyt ihan hyvin. Syön paljon kanaa, johon alan jopa jo tottua, raejuustoa, kasviksia, salaatteja, maustamatonta jugurttia hunajalla. Juomaksi juon maitoa taikka sitruunavettä. Sillä pärjää aika mainiosti.

Marinoitua kanan rintaleikettä, purkitettuja kiinalaisia sieniä, purkkitomaatteja, kurkkua ja maustettua fetajuustoa.

(Pakastettua) kananrintaa, raejuustoa ja purkkijuttuja.


Kirpparilta tuli löydettyä muutama kiva juttu 
jotka voisin esitellä täällä asti.
 Raitapaita-neule, joka on päätynyt päällekin asti jo kahdesti!

Ihana söpis vintage-laukku. Kissat ovat tosin ehtineet jo hieman tuhota sen pintaa raapimalla. :( Huomasin sen vasta äskeittäin ja olin melkoisen raivoissani. Ei se puoltatoista euroa kalliimpi ollut, mutta tykästyin niin kovasti että harmittaa....

Ehkä maailman söpöin villatakki! Hong Kongissa tehty Ruusunen piristää varmasti
kylmimmänkin talvipäivän!


Huomasitteko muuten tyhjillään olevan ylähuuleni? Jep, otin lävistyspalleroni siitä pois. Hoitsukouluhaastatteluun mennessäni otin sen pois, mutta kotiin päästyäni en saanutkaan enää takaisin. :( Sovin itseni kanssa, että jos ensi perjantaina tulee kielteinen vastaus kouluun pääsystä, survon lävärin takaisin. Vaikka väkisin sitten.

Eipäs nyt muuta. Seuraavaksi suuntaamme Raumalle ja huomenna Turkuun.
Heipsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti