torstai 12. huhtikuuta 2012

Kissapelastusoperaatio & Päivän asu

Tuntuupas aina niin erikoisen hyvältä, kun vapaapäivä osuukin viikonlopun lisäksi myös yhdeksi arkipäivistä. Tänään vietimme Mikon kanssa molemmat juuri sellaista, emmekä halunneet keksiä sille juuri mitään tärkeää ohjelmaa tai tekemistä. Laulutuntini oli viiden aikoihin, joten siihen piti kuitenkin tähdätä ehtiä. :---)

Ilma oli niin keväinen ja sää aurinkoinen, että päätimme ulkoilluttaa pitkästä aikaa kissat. Takapihalla ollessamme tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta. Kesken rauhallisen kävelyn pörröpalleromme Nana kimpaisi yhtäkkiä juoksuun ja kiipesi vauhdilla suureen koivuun. Hihna irtautui käsistä ja kohta koko paketti oli ainakin kolmen metrin päässä maasta. Aloimme kutsua Nanaa takaisin, kunnes huomasimme hihnan alkavan kietoutua oksien ympäri! 8O Nana alkoi itsekin menettää tasapainoaan ja valua oksalta alas! Siinä hetkessä Mikko kiskaisi takkinsa maahan ja alkoi kiivetä puuta ylös Nanan perään. Viimehetkillä Mikko ojensi kätensä kohti kissaa ja esti sen kuristumasta itse järjestämään kiikkuunsa. Käsiä ei kuitenkaan meinannut riittää saadakseen Nana irti valjaista. Silloin kuitenkin Nana onnistui itse rimpuilemaan itsensä niistä ulos ja Mikko laski sen varovaisesti alemmalle oksalle josta tämä pystyi hyppäämään turvallisesti alas.<3 Huhh! Olin oikeasti niin saada sydänkohtauksen, kun tajusin että siellä se pikkuinen katti nyt roikkuu ja kappas vaan kun voi hetkenä minä hyvänsä kuristua kuoliaaksi! :''( Onneksi uljas ja rohkea mieheni pelasti pikkuisen!<3 Itse en olisi kyennyt edes kiipeämään niin korkeaan puuhun...


Nyt molemmat kisulit ovat onneksi kotona turvassa ja kummallakin tuntuu olevan asiat enemmän kuin hyvin, amen!<3 :'3 Seuraavaksi luvassa päivän asua, joka sisälsi kauan sitten unohtuneen hameen.

Tällä kertaa koko asu yhdistyi pitkällä kultaisella nappirivillä, bonuksena vielä kalevalan pyöreä pronssinen riipus. Joskus kulta ja kullan väri ärsyttivät värisilmääni kovasti. Nykyään asia ei tunnu enää lainkaan niin häiritsevältä! Tämäkö on sitä vanhenemista, kun kaikilla aikuisillakin on aina kultaiset vihkisormukset ja korvakorut? : P~~

Huomenna suuntaamme kissoineen kaikkineen Raumalle viettämään rentoa saunailtaa Mikon tädin luokse. :---) Lauantaina autamme ystäviemme muutossa ja sunnuntai onkin pyhitetty anatomian ja fysiologian pänttäämiselle. Ehkä sinä päivänä voisin ehtiä kirpparille ja salillekin? Saleilukin on loman ajaksi jäänyt (tehtiin kylläkin puuhommia!! >.<') ja tälläkin viikolla ehdin käydä vain eilen... Ehkä jos menisin huomenna ja sunnuntaina, tulisi pyrkimäni kolme kertaa viikossa -tavoite täyteen? 8))

Hyvää yötä kaikille ja onnistuneet viikonloput! Heips!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti