sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Elävä todiste / Terveisiä Tampereelta

Noniin! Kuten otsikko jo kertookin, vietin viikonloppuni Tampereella. Saimme Mikon kanssa hyvin extempore-ajatuksen lähteä sinne viettämään hieman lisää halloweenia (kuten viime merkinnässä sitä ajatusta hieman viljelin). Ja kuten samainen otsikko kertoo -olen yhä hengissä, vaikka kahden päivän juhlimiset ovatkin puuhana epäilyttävää.. Viikonloppu oli kaikesta huolimatta aivan äärettömän mahtava ja valtava kiitos meidät majoittaneille ihanille Sarille ja Mikolle!!<3 (Niin, Mikkoja oli kaksi. MUUTAMAAN otteeseen tuli pienoisia väärinkäsityksiä, kun molemmat puhuvat omasta miehestään.. :' D )

Perjantai-ilta meni lähibaarin karaokessa roikkuessa. Tärkeintä ei ole laatu vaan hyvä meininki, eikö niin? Minä silti päädyn aina stressaamaan omaa suoritustani, joten karaokessa ei övereitä vedetä!

Lauantai aamiais-lounaan päätimme julistaa paikallisessa thaimaalaisessa ravintolassa. Kuten arvata saattaa, ruoka oli taivaallista. Toisaalta, seuralaisteni chili-yliannostuksen kokeminen sai heidät tosiaan vakavissaan pohdiskelemaan, millaista elämää siellä toissa puolen mahtaa olla..

Minun annokseni = paistetut nuudeleita ja vihanneksia soijaliemessä.<3

Mikon tappo-ruoka. Jotain ankkaa se taisi olla, vaikka muuta kuin chiliä ei sinä aamuna kuulemma enää pystynyt maistamaan... : <
Parasta seuraa<3 Sari ja Mikko.
Onnellinen mies.
Ja kuka väittikään, ettei lasillinen punaviiniä ruoan yhteydessä vaikuta suorituskykyyn?

Lauantai-iltana lähdimme vihdoin valloittamaan kaupunkia! Meininki oli magea, kun kaupungilla naamiaisasuissa harhailessamme samanlaisia hottiksia tuli vastaankin!<3 Loppuillasta näimme myös pitkästä aikaa hyvää ystäväämme Sergeitä, ja asetuimme erääseen opiskelija-baariin(?).

Oma Edward Cullen
Indeed-Mikko ja True-Sergei
Asiaa riitti
Minullakin oli hyvä meininki, vaikkei kuva sitä kerrokaan.
Sain jalkahierontaa... ja reijän sukkahousuihini. : <
Rakastuin takanani olevaan seinään! Siinä oli vaikka mitä; taikakissoja, -pupuja ja -minkkejä!! Psykedeelinen kukkakuosi ja värikin olivat vain plussaa! Tuollaisen haluan omaan kotiini sitten.

Eipä tänään muuta. Huomenna maanantai, ja jälleen totuttelu arkeen. Syysloma oli ja meni, mutta muistot ovat ja jäävät!!! Öitä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti