torstai 14. lokakuuta 2010

Tuulisia päiviä lehtien keskellä

Noniin. Päästiinpä sitten heti alussa eroon noista kameralle flirttailtevista söpöily-poseeraus-kuvista.
-.-'

 Hei vain taas! Blogipäivittelyni on taas hieman hidastunut verrattuna blogin alkuaikoihin, joten päätin koittaa taas päivitellä vähintään kerran kahdessa päivässä. :'> En kuitenkaan lupaa mitään muuta kuin tehdä parhaani. 
  
Tänään oli kivan lyhyt päivä koulussa (eli yksi tunti äidinkieltä), jonka jälkeen suuntasin musiikkiopistolle huilutunnille ja sitten kotiin. Oikeasti minulla olisi ollut tänään myös tekstiiliä (ja itseasiassa kellonajan mukaan (16,27) olisi yhä käynnissä), mutta pari viikkoa sitten päätin etten enää halua käydä siellä. Onhan se ompelu tosi jännittävää jne jne jne, mutta esimerkiksi tämän vuoden diplomityön aiheet olivat niin tyhmät, ettei koko diplomin teko kiinnosta enää yhtään.. : < Ajattelin vielä katsella ja pohdiskella asiaa ennen kuin häivyn sieltä lopullisesti, mutta nyt olen melkoisen varma, että enintään käyn siellä enää hakemassa yhtä keskeneräistä työtäni..

Tällaiset vaatteet tänään.
Paidan olen jo esitellytkin, mutta nämä sortsit ovat ex-kaprini, jotka eräänä kauniina näyttelykerralla (kun harrastin vielä näyttelemistä ja kuuluin iltanäyttelijä-ryhmään) menivät sisäreiden kohdalta rikki. Meininki taisi olla aika rajua.. Mutta niinhän sitä pitääkin, huh? Niin tosiaan, ja kotiin tultuani ajattelin sitten leikata ne sortseiksi. Nappasin sakset käteeni ja nips naps sortsit olivat valmiit! Tyytyväisenä tyttönä äidin luokse tullessani esittelemään uuden luomukseni äiti olikin ihan kauhuissaan. Repeämän olisi kuulemma niin helposti voinut korjauttaa, ja jopa niin ettei koko kohtaa olisi edes erottanut kankaasta..... . . . Niinhän se aina menee..

Nämä sukkahousut ovat superihanat!! Pidän niin paljon reikäisistä yksilöistä muutenkin! Näitä lisää~


Olin muuten luvannut ostavani jotain kasvomömmöä, jotta koittaisin, miltä meikkaaminen tuntuu pohjameikin kanssa. Tässä sitä sitten on:
En osannut päättää, joten ostin kolmea erilaista tuotetta:
- puuteria
- meikkivoidetta
- meikkimoussea

Okei, olen käyttänyt vasta kerran, mutta EN TYKÄNNYT. Siis en tiedä mikä siinä on, mutta minusta naamani näytti vain tosi oudolta pakkelinaamalta, tahri kaikkia mustia vaatteitani sekä muutenkin tuntui karsealta naamarilta koko illan ajan.. En osaisi kuvitella käyttäväni kokomeikkiä esimerkiksi koko päivää aamusta iltaan.. O___o My skin needs air all the time!
Kai sitä tulee vielä testailtua noita tulevaisuudessakin, mutta meikkivoiteen tai muun mömmön suhde ihoni kanssa on vieläkin kireähkö.. : <


Voisin näin vaihteeksi tehdä tänne jonkunnäköisen  Do Want -listan tämänhetkisistä himotuimmista asioista (pääosin vaatteista).

Psykedeelinen kukkakuviollinen mekko
Punainen mekko napeilla ja ohkasilla liituraidoilla
Samanlainen mustana
Tummanruskea henkselihame
Sähkönsininen rusettihame
Korsettitoppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti