perjantai 8. lokakuuta 2010

Häiritsevää kun pulut tömistelevät katolla..

Kun sinut on merkitty, sinun olisi tarkoitus kirjoittaa muistiinpano, joka sisältää 25 satunnaista asiaa, faktaa, tapaa tai tavoitettasi. Lopuksi merkitse 25 ystävääsi. Sinun täytyy merkitä henkilö, joka merkitsi sinut. Jos minä merkitsin sinut, se tarkoittaa sitä, että haluan tietää sinusta enemmän.

1. Vaikka naureskelen sille kun elokuvissa henkilöt sanovat ajatuksensa ääneen, niin kotona yksin ollessani olen itse itselleni parasta juttuseuraa.
2. Pelkään isoja koiria.
3. Haistelen kirjoja. Rakastan sekä uusien että vanhojen ja pölyisten kirjojen sivujen ihanaa tuoksua!
4. Lempi vuodenaikani on syksy eikä kesä.
5. En ole käynyt rippikoulua.
6. Minulla ei ole ajokorttia ja vaikka olisikin, kerjäisin yhä kyytiä muilta.
7. En koskaan käytä hiuslakkaa.
8. Käytän korkokenkiä lähes vuoden jokaisena päivänä.
9. Mielikuvitukseni on niin hedelmällinen, että yöllä herätessäni hakemaan vettä minun on paluumatkalla pakko juosta ja hypätä  sänkyyni. 10 ...Sitten hengästyneenä en saa unta vielä puoleen tuntiin.
11. Esitän rautaista naista, vaikka todellisuudessa loukkaannun hyvinkin pienistä asioista.
12. Tositilanteissa olen aika taitava näyttelijä.
13. Ehdoton onnennumeroni on 13.
14. Monet eivät ymmärrä ajatuskulkuani.
15. Nokkelaan sarkasmiini ollaan vastaukseksi usein vain pyöritelty silmiä.
16. Minua aina luullaan nuoremmaksi mitä olen.
17. Rakastan pulmapelejä!
18. Väitän usein asioiden olevan näin tai noin. Kuitenkin jokaiseen liittyy miljoona poikkeusta.
19. Olen pienestä asti uskonut, että jonain päivänä mystiset taikavoimani heräävät minussa henkiin.
20. Mitä oudompi, sen parempi! (Mutta kaikella rajansa!!)
21. Toivon aina, että isä lämmittää saunan. Saunomiseen osallistumiseni rajoittuu kuitenkin usein 60 asteisessa lämpenevässä saunassa lukeminen.
22. Minulla on paljon salaisuuksia ja minusta se on hienoa!
23. Uskon, että vielä jonain päivänä koen jotain sellaista, minkä olemassaolosta en edes osaisi kuvitella.
24. Voisin adoptoida kaikki maailman lapset.
25. Vaikka olen filosofinen ja tiedän, ettei mikään ole varmaa tai selitettävissä, uskon kuitenkin hyvän aina voittavan.

Heippa! Yllä olevan paljastus-osioni kopioin suoraan facebookistani. Niin, kivat vain niille, jotka sen ovat jo ennestään lukeneet. : S Mutta sellaista se materiaalin puute on.. 8<

Omenamynthon = yksi elämäni perustarpeista. Eihän ilman näitä voi elää!
Tänään on vasta perjantai aamupäivä (no okei, klo 14,16) mutta jo nyt voin melkein sanoa juhlineeni tarpeeksi tältä viikolta! Eilen kävimme parin kaverini kanssa jälleen yhdellä baarikeikalla. Lavalla oli kaverini isoveljen bändi, joten piti tulla kaverini seuraksi katsomaan, vaikka olikin vasta torstai. Ilokseni oli kuitenkin tosi hyvä meininki, as always, eikä lopulta yhtään kaduttanut tämäkään reissu!~ (Vaikka PYÖRÄILINKIN BAARIIN JA TAKAISIN!! O__O ennenkuulumatonta...) On muuten tosi tärkeää, että baarissa löytyy joku "parempi" miespuolinen ystävä. En vain käsitä miten ne kummalliset baari-miehet vain kasaantuvat ympärilleni ja tarrautuvat kiinni kuin muurahaiset makeaan siirappiin.. Onneksi eilenkin paikalta löytyi sattumoisin eräs lapsuuden ystäväni, jonka olen tuntenut mm. aina, joten miesten tulviessa käperryttiin kaverini kanssa vain kyseisen ystäväni kainaloon suojaan :'D Olen todennut sen olevan tahokkain ja samalla ainoa toimiva vaihtoehto pelastua. Muita keinoja anyone?

Eilisen reissuni jäljiltä en edes muista kuulleeni herätyskelloni soittoa, joten yhdeltätoista herätessäni päätin suosiolla jäädä kotiin litkimään litroja vettä. Minä en pahemmin harrasta krapulaa. Joskus harvoin pääni saattaa tuntua hieman raskaalta, mutta oksentelu tai muu vastaava ällöttävyys ei tule kuuloonkaan! Pidän yhä kiinni tavoitteestani, etten aijo koskaan oksentaa alkoholin seurauksena. (Yeah, mikä saavutus..) Vettä tulee kuitenkin juotua senkin edestä! Minulle se on aika iso juttu. En kun osaa pahemmin juoda paljon nestettä kerralla. En ole ikinä ymmärtänyt niitä "juonpa tässä kokonaisen ison kokispullon kerralla" -ihmisiä. Minulle riittää yleensä se yksi kulaus.
Koulussa saatiin koulukuvat. Okei, näytän tietysti tosi oudolta, mutta niinhän me kaikki aina koulukuvissa?.. Ärsyttävää kuunnella niitä ainaisia valituksia "yhyyy valaistus oli ihan tyhmä ja kuvaaja valitsi kuvista sen huonoimman ja pääni kulma on ihan tyhmä ja ja ja.." joten sanon itse että minusta omani on tällä kertaa ihan OKEI. Päätin tosiaan poseerata hattu päässä, ja tulihan siitä kuvastakin tosiaan paljon kivempi näin. Pidän muuten kamalasti tuosta kuvassa olevasta asuyhdistelmästäni: Kellohelmainen ruutumekko, Mustat sukkahousut ja Musta neule (+hattu).

Tässä päätin kuvata vielä tämänhetkiset rakkaustuoksuni:
Molemmat hajuvedet olen saanut lahjaksi. Miksi niiden pitää olla niin kalliita??
Onneksi sain juuri nämä, sillä on hyvin harvinaista, että saan lahjoja joista oikeasti tykkään..

Olen kamalan nirso tuoksujen suhteen. En siedä liian makeita, liian kirpeitä tai muutenkaan mitään päällekäyviä tuoksuja. En kuitenkaan pidä järkevänä ostaa hajuvettä, joka haihtuu saman tien taikka on niiiin mieto, ettei sen olennainen tehtävä suorittaudu. Myyh, on se vaikeaa! Nämä hajuvedet olen kuitenkin kokenut itselleni sopiviksi, joten Kyllä maailmasta vielä löytyy myös niitä yksilöitä, jotka läpäisevät mahdottomat vaatimukseni. :'> Joskus käytän myös tuoksuöljyjä! Niin, juuri niitä, jotka on tarkoitettu vissin sellaisiin kynttilän päällä roikkuviin kippoihin. Ne ovat nimenomaan aika mietoja, mutta tarkoituksellisesti käytänkin sellaisia melkein vain kotona ollessani, jotta voisin itse haistella ranteeni sisäpuolta ihan omaksi ilokseni<3

Kuva viime viikonlopulta. Ostin superkivaa keltaista kynsilakkaa<3 Sellainen minulta vielä puuttui. :'3
(HuomHuom! Leikkasin kynteni! Jääkuningatar-teräkynteni saivat lopun samaisen viikonlopun biletyksissä, joten päätin vihdoin luopua niistä. Huomasin itsekin käsieni olevan paljon kätevämmät (kätevät kädet, yeah) kun kynteni palautuivat jälleen siveellisiin mittoihin. Mitoista ja kuvasta puheen ollen, hameideni mitat ovat lyhentyneet kynsien tapaan. Tämä taitaapi kuitenkin olla enemmän kaukana kuin lähellä siveellisyyttä..)

Tässä vielä ihana maisema
Purr<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti