keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Hello my deers!

Taas on ollut vähän taukoa, mutta on oikeasti ollut ihan järjetön kiire. O___O Viime lauantaina tajusimme poikaystävän kanssa, että suunittelemamme halloween-juhlat ovatkin jo viikon päästä, eli tämän viikon lauantaina! Saamme käyttöömme tyhjän talon, mikä tarkoittaa järjetöntä biletystä!~ ~ JeaJeaaa!

Päästyämme lyhyen varoitusajan aiheuttamasta shokista aloimme täpöinä suunnitella ja valmistella kaikkea bileitä varten. Maanantaina kävimme mm. kaupassa tuhlaamassa kaikkeen tarpeelliseen melkein SATA EUROA! O________O  Ja tarpeellinen tarkoittaa näin lyhyesti sanottuna ruokaa. Muutamat ulkotulet ja jätesäkitkin mahtuivat mukaan. Odottelen myös tulevan halloween-asuni saapuvan! En paljasta sitä vielä, mutta kuvamateriaalia pippaloilta on luvassa! Ja paljon!

Eilen teimme kuusi peltillistä pizzaa ja tungimme ne pakastimeen odottelemaan lauantaita. Arvatkaa vaan, kuinka iso kynnys oli luovuttaa ne lämpimät ja tuoksuvat pizzat sille armottoman jäätävälle (kirjaimellisesti) pakastimelle... T___T

Tiistaina oli siskon lapseni Kiian viisivuotis syntymäpäivä. Hän on niin söpönen!

Ja ruoka oli hyvää~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti