sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Keilaa minut suohon!

Heipparallaa!

Nyt on viikonloput vietetty ja jälleen tulossa rankka (köhköh) kouluviikko. Perjantaina kävimme kaverini kanssa yhdellä baarikeikalla kuuntelemassa kavereiden bändejä. Loppuillasta päädyin mystisesti poikaystävän sukulaisten luokse laulamaan karaokea...(?)

Lauantaina menimme toisella kaveriporukalla paikalliseen keilahalliin. Oli superkivaa!!
Naama näytti tältä:
Ja kaulassa kiva kaulakoru:

Keilahallissa oli... Sinistä. O___o
Akseli liekittää
Arvatkaa mikä oli minun palloni? Tuo tummanpunainen edessä! Myöhemmin vaihdoin glitter-palloon toivoen, että se toisi edes ripauksen pelionnea, mutta kuinkas kävikään.. Taustalla saksalaisnainen naapuriradalta.
Hyvin onnistunut kuva. Epämääräisen möykyn takana Aaro ja vieressä Tira. Taustalla muriseva paikan vartija. Taisimme olla liian äänekkäitä..
Huoh, kai minun on sitten paljastettava keilaustaitoni kaiken kansan kuultavaksi: en tiedä mikä minua riivaa, mutta aina kun menen keilaamaan, olen aluksi ihan super-loisto-yber-hyvä! Kilpailen ykköspaikasta, joka tuntuu siinä tilanteessa enemmän kuin luontevalta. Kuitenkin vähän ajan kuluttua taitoni katoavat näkymättömään mustaan aukkoon, jolloin minusta tulee mahdottoman huono ja avuton!! o___O Lopulta möngin listan pohjamudissa, ja toivon pääseväni edes toisiksi viimeiseksi viimeisen sijaan...
HuomHuom! Päätin pitkästä aikaa kokeilla jälleen LUOMIVÄRIÄ, ja arvatkaas mitä, mielestäni jopa melkein onnistuin siinä tällää kertaa! o/ Laitoin sitä vain yläluomen ulkoiseen ylänurkkaan enkä koko luomeen kuten yleensä. Toimii!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti