maanantai 8. marraskuuta 2010

Yksinäinen aarrepäivä

Tänään ei tapahtunut oikein erikoisia. Kävin koulussa ja laulutunnilla ja illalla vietimme perheen ja lähisukulaistemme kanssa isän synttäreitä.

Koulun ja laulutunnin välillä piipahdin kuitenkin myös kaupungilla. Kävin kirpparilla, mutta harmikseni en löytänyt oikein mitään.. Ihan tyhmää, kun kirpparilta kivan jutun löytämisen mahdollisuus on ehkä 10/100%, eli ei todellakaan usein. :< Tai ehkä löytyisi useamminkin, jos vain viitsisin siellä useammin käydä. Toisaalta, en todellakaan jaksasi viettää kaikkiä päiviäni jossain kirpparihyllyillä vahtimassa, joten tällainen tuurilla saalistaminen saa luvan kelvata!

Kun aikaa oli vielä vaikka kuinka paljon, käväisin myös Seppälässä (<-lemppari kauppa). Muutamia kuolaamis-vaatteita löytyy toki aina, mutta realistisista budjetin mukaisista ostoksista ei mukaan päässyt kuin söötit barbie-sydän-korvakorut ja pari kynsilakkaa. Eihän sieltä voi koskaan lähteä tyhjin käsin?..


Shoppailujen jälkeen päätin vielä jäädä kahvilaan istuskelemaan. Fetakolmio ja pepsi tuntuivat yllättävän hyvältä seuralta, eikä muita sillä hetkellä kaivannutkaan. Joskus vain on niin ihanaa olla yksin omissa maailmoissaan. Tarkkailla ajatuksiensa juoksua, muita kaltaisiaan ihmisiä ja koko maailmaa, joka pyörii ympärillä taukoamatta..

Molemmat musiikkiopiston vessasta. Näytän hassulta~
Rakastan takkini hihojen nappeja<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti