tiistai 30. marraskuuta 2010

Siristäpä ripsiäsi

Heippa taas pitkästä aikaa.

Pahoittelen viikon taukoa, mutta on oikeasti ollut hieman kiirettä ja tekemistä. Vaikka en ole kotona erityisemmin koko viime viikkoon ollutkaan, ei ole mitään mullistavimpia uutuuksia tapahtunut. Perjantaina kävimme poikaystävän kanssa esiintymässä (laulu+kitara) eräillä pikkujouluilla, mutta muuten olemmekin viettäneet vain pitkiä koti-iltoja katsellen leffoja ja syöden sipsiä. Näin ollen ei myöskään erityistä blogimateriaa ole pahemmin kertynyt..

Voin kertoa teille yhden salaisuuden: olen muuttamassa omilleni vuoden vaihteessa!! En osaa vielä uskoa sitä itsekään, mutta päätimme poikaystäväni opiskelupaikan saatua muuttaakin yhdessä hänen opiskelupaikkakunnalleen. Oma lukio-opiskeluni onkin jo sopivasti lopuillaan, joten muutaman viimeisen viikon "lintsaus" tuskin enää muuttaisi mitään. Kurssejakaan ei ensi jaksossa ole kuin kaksi, joista kumpikaan ei ole pakollinen, joten mikään ei enää estä!! Woohoo, olen aika innoissani siitä! (Hankin eilen punaisen vatkaimenkin!! <3_____<3) Torstaina käydään katsomassa kämppää, joten silloin sitten tarkemmin. Viikonlopun jälkeen saattaa paljastua uusiakin yllätyksiä..

Mutta nyt! Tänään käväisin jälleen kerran kosmetologi-harjoittelija-tuttuni luona. Tällä kertaa sain uudet RIPSET. Kyseessä on siis jonkinlaiset ripsilisäkkeet, jotka liimataan luomelle tökkäämällä ne vieriviereen omien ripsien viereen. Pysyvät kuulemma noin pari viikkoa, minkä jälkeen alkavat vähitellen irtoilemaan. Naama näyttää nyt siis tältä:

Näissä kuvissa naamassani ei siis ole tilkkaakaan ripsiväriä (tai mitään muutakaan meikkiä), joten lopputulos on mielestäni ihan kiva. Lisäkkeet eivät ole omia ripsiäni paljoa pidemmät, ehkä vain muutaman millin, joten näyttää kuitenkin melko luonnolliselta. Erityisesti ensimmäisessä kuvassa näkyy myös se, kuinka paljon tuuheammilta ripset nyt näyttävät.. Ja jee, sain myös kuulla että omat ripseni ovat hyvän "laatuiset" muutenkin, eli periaatteessa mitään lisäkkeitä eivät olisi edes kaivanneet. Varsinkin moinen harvinaisuus koskee vaaleatukkaisia, sillä tunnetusti juuri sellaisten ripset ovat yleensä vaaleat ja ohuet. Yeah..



Tässä viime viikon lopusta sain mys pikkusiskoltani pyynnön meikata hänet ja hänen kaverinsa luokkalaisen kauhusynttäreihin. Enhän minä moisesta revittelystä voinut kieltäytyä, ja tässälopputulos. 
(Äidin mielestä innostuin liikaa..)

Tykkään erityisesti pikkusiskoni Miran (oikealla) meikeistä.
Kiltti isosisko; meikkaa, lakkaa kynnet mustiksi ja lainaa sukkahousujakin!<3

Ja lopuksi vielä oma naama, jotta ette varmasti unohtaisi sitä. (hohoho..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti