maanantai 15. marraskuuta 2010

Yellow hair and Blue eyes

Heippa. Ja kyllä, kuten huomasittekin varmaan, leikkasin taas hieman otsatukkaani. Okei, pakko myöntää, ettei oikeasti ollut tarkoitus.. No pöh, kaikki alusta: eilen sattuneesta äkkinäisestä mielijohteesta päätin kokeilla mangaotsista. Se on sellainen, että keskellä otsaa pitkä ja kulmien kohdalta lyhyempi, muotoutuu kulmien yläpuolelle kaareksi, jolloin keskelle jää ikäänkuin terävä kohta. Nojjooo, lopputulos oli ihan tyhmä, joten suosiolla luovutin ja leikkasin pois myös keskikohdan. Nyt otsatukkani on taas tällainen nukkelyhyt.. Noh, hiukan harmittaa, mutta kaikkeakos sitä.

Päivän asu näytti tältä:
Jälleen koulu ja jälleen vessa (tosin eri kuin viimeksi o/)
Viime lauantaina kävimmä Sata Dance Mania -nimisessä tapahtumassa. Kyseessa oli siis joku isompaa kokoluokkaa oleva disko, joka järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa pikkukaupungissamme. Noh, anteeksi vain, mutta pettymykseni oli kohdallaan, sillä:

a) Paikka oli tosi pieni! Kyseessä oli vain yksi tanssilattia ja muutamia istumapaikkoja
b) Ihmisiä ei ollut lainkaan niin paljoa, mitä odotin
c) Juomat olivat aivan hävyttömän kalliita!! Jos samalla sisäänpääsymaksulla paikallisessa bar Hovissa iso lasi lonkeroa maksaa noin 3,5 euroa, SDM:ssä puolikas pienehköä muovilasia maksoi päälle 5 euroa..

Oli kuitenkin ihan hauskaa nähdä tuttuja ja tanssia kavereiden kanssa. Tässä muutama epätarkka tunnelmaotos paikanpäältä:
Jälkimmäisestä ei pahemmin saa edes selvää (vaalentamisestani huolimatta). Etualalla kuitenkin mikon naama jälleen kerran ihmettelemässä puuhastelujani.

Sepä se tältä päivältä. 
Kai olette muuten menossa katsomaan Potteria? Itse menen heti ensi-iltana!! Jänskittää!! Olen ihan fanifanifaniii <3____<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti