maanantai 14. maaliskuuta 2011

Brownie house and brownie me

Iltaa jälleen.

Tänään Raumalla, kuten koko viikonlopun ja tulevan viikonkin perjantaihon saakka.
Vietimme viikonlopumme Mikon vanhempien luona. Aika kului mm. pikkuveljiä kiusaillessa, pleikkaria pelatessa ja ruokaa popsiessa. Lauantaina kävimme myös Turussa kaikkien heikäläisten kanssa. Ostoksilla ja venemessuilla oli kivaa. Jopa autokaupassa, vaikken sellaisista normaalisti välitäkään. Italialainen ravintola oli kuitenkin lempparini... Tietysti Mikon jälkeen.<3

Tänään kirjoitin äidinkielen yo-esseen. Tekstiä ei tullut kovinkaan luontevasti, mutta kuitenkin jopa viiden sivun verran. Lohduttauduin myös mennessäni kokeen jälkeen vilkaisemaan tekstitaidosta saatuja pisteitäni. Jopa viimeinen satu-tehtävä meni yllättävän hyvin. Tai hyvin ja hyvin, kuka sen mitenkin ottaa~ (sillä minulta se oli hyvä suoritus. ja salaa katselin myös muiden ihmisten pistemääriä ja olin hyvin tyytyväinen suoritukseeni(anteeksi kehuskelua havaittavissa)) Palkitsin itseni myös matkalla kotiin, poikkeamalla lähikaupassa(mme) (<-ei se enää mikään MINUN kotini lähikauppa ole..) hakemassa Panda-valkosuklaata.

Illemmalla juteltiin siskon kanssa facebookissa. Hän kutsui kylään ja vietimme siellä mukavan illan. Sovimme myös eräästä salaisuudesta, josta ei tiedä lisäksemme vielä kukaan muu kuin Kiia ja Mikko.

Rakastan heitä ja heidän kotiaan.

(Katjasta en saanut yhtään kuvaa :()



Tänään oli hyvä päivä.
Unia kaikille.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti