torstai 9. kesäkuuta 2011

Wednesday Look´s Good

Eilen illalla päätimme pitkästä aikaa lähteä rennolle opiskelija-baarireissulle. Keskiviikkoisin Somasta saa 5,5% Hartwallin lonkeroa vain 3,5 euron hintaan, joten tuhlailu ei ollut päivän sana. Tai onhan se sinänsä. Eihän alkoholin käyttö yleensäkään ole kuin hetkellinen nautinnon lähde?..

Halusin kerrankin laittautua vähän erikoisemmin, ja ylppärikampauksen tutustuminen kiharrusrautaan sai minut ottamaan sen käsiini jälleen kerran. Voi, tietäisittepä kuinka tuskallista se oli. Tällä kertaa en tarkoita lukuisia sormien polttoja vaan kuumuuden määrää. Koko session jälkeen suihku olisi ollut kova sana, mutta sattuneista syistä päädyinkin vain pyyhkeeseen. Onneksi kaupungille pyöräillessä tuuli sai kehoni hieman viilentymjään. o/

 
  • Toppi: Seppälä
  • Korsetti: Black Swan
  • Hame: H&M
  • Rannekoru: Itse tuunattu minihameiden mukana tulleista ketjuista
(en muuten talven ja kevään jälkeen enää osaakaan käyttää korkokenkiä! Tuntuu, että kaikki ovat jääneet kamalan pieniksi tai vaihtoehtoisesti jalkani ovat turvonneet. Mitä tehdä? :< )


Kuten muutamat muutkin ovat valittaneet, tällaiset kolmenkymmenen paikkeiset kesäilmat eivät ole minunkaan makuuni.. Sisällä on kuuma, ulkona paahtaa aurinko, kaikkialla järkyttävän tukahduttava ilma. Äärettömä vähän uimisia harrastavana ja jopa hieman sitä lajia vihaavana ihmisenä minä jopa suostuin maanantaina lähtemään paikalliseen maauimalaan. Tyylini pulikointi osoittautui jälleen kerran eniten sopivaksi. Uimapuvun yläosakaan ei valunut päältä kuin kerran! :--D Tänään suunniteltiinkin lähtevämme illalla Raumalle saunomaan ja uimaan. Mereen! *___* Tällaista aivovauriota tämä kuumuus minulle teettää...

Löysin kaapin kätköistä myös viime kesänä ostamani vihreäsankaiset aurinkolasit. Pyöreät eivät kuulemma sovi pallonaamaisille, mutta hällä väliä! Pidän mitä tykkään!
Mikko keskittyneenä lasin tyhjentämiseen.
Kaunis iltainen Pori.


Eipä muuta, moi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti