torstai 6. lokakuuta 2011

Three of Me

Tämä postaus sisältää kolme erilaista asua eri päiviltä.
Kaikki ne hieman muistuttavat toisiaan, mutta ovat toisaalta hyvin samanlaisia.
Kolme asua - Kolme päivää - Kolme Mariaa



Asu 1.

T-paita: Lindex, boleroneule ja sukkahousut: H&M, 
Hame ja vyö: Seppälä, sammakkokaulakoru: Buss stop, kengät: Citymarket.

Nautin kovasti, että tukkani mahdollistaa pukeutua kokomustaan, mutta siltikin näyttää pirteältä ja värikkäältä. Itseasiassa tukan värin myötä on tullut hillitettyä värien määrää aivan tarkoituksellisesti, jottei pukeutuminen näytä ihan niin amatöörimaiselta.



Asu 2.

Musta pitkähihainen, uusi hame ja sukkahousut: H&M,
vyö: Seppälä, neule: KappAhl.

Kyseinen uusi hamoseni oli rakkautta ensi silmäyksellä. Olin käytässä H&M:llä ja ihastuin heti tähän naulakossa roikkuvaan kaunokaiseen. Sinä päiv'nä oli kuitenkin kiire ja rahakin tuntui olevan muutenkin lopussa, joten pakenin kaupasta ilman löytämääni aarretta. 

Kokonaisen viikon minä ajattelin häntä, muistellen lämpimästi yhteistä hellää hetkeämme. Lopulta päätin ettei niin voi jatkua ja marssin paikalle saadakseni hänet takaisin. Suunnitelma ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin olin sen kuvitellut menevän. Kaupassa kun ei enää ollutkaan yhtäkään yksilöä! Masentuneena ja alakuloisena poistuin kaupasta ja yritin jatkaa elämääni. Luovuttaneena ja väsyneenä en enää jaksanut ajatela asiaa, kunnes eräänä päivänä, sinä odottamattomana hetkenä tapasinkin hänet jälleen! Sydämemme sykähtivät jälleen emmekä enää koskaan eronneet.

THE END<3




Asu 3.

Mekko ja sukkahousut: Seppälä, huppari: kirppis.

Tähän eilisen päivän asuun liittyykin pienoinen tarina.
Menimme Mikon kanssa kaupungille ja päätimme käväistä Anttilassa. Sieltä satuimme löytämään pari leffaa, jotka päätimme ostaa ja suuntasimme lopulta kassalle. Sovimme että minä maksan kortiltani stokset, joten luonnollisesti tervehdin kassatätiä ja ojensin hänelle pankkikorttini. 

Sitten tapahtuikin jotain täysin odottamatonta. Kassatäti tarkasteli valiutsemaamme Asian Box -dvd:tä, joka sisälsi kolme aasialaista tunnetuinta elokuvaa. Sitten hän katsoi minuun ja kysyi: "oletkos jo täyttänyt viisitoista?"  O______________o
Minä?? VIISITOISTA??!?! Räjähdin niin hysteeriseen nauruun, että itse kassatätikin taisi hieman pelästyä. Shokkilaisena vakuutin että olen itseasiassa jopa täysi-ikäinen, johon kassatäti vain totesi minun näyttävän hänestä 14-vuotiaalta. HUH HUH HUH...........

Toipuilen shokista vieläkin..


Mutta tällaiset asut tällä kertaa. Kolme simppeliä, mutta personaallista asukokonaisuutta vain muutamalla värillisellä vaatekappaleella. 



Loppukevennykseksi vielä tällainen!
Arvaako joku mitä kädessäni on? ;)


Ensikertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti