sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Red Panties!

Näin totaalisena antihousu-ihmisenä minä tein jotain aivan järkyttävää.
Nimittäin ostin housut! Ja vielä PUNAISET sellaiset!!!

(Kikikin halusi kuvaan hihih! :---D)

* Neule - Gina Tricot
* Punaiset farkut - Gina Tricot
Yllä olevat housut ja neule ovatkin osa mainitsemaani ale-löytösaalista Myllyn reissulta! 
En olisi ikinä uskonut ostavani niin paljon vaatteita kerralla, sillä olen valintojeni suhteen hyvin  kriittinen. 

Varsinkaan en olisi uskonut shoppailevani Gina Tricotista! Kyseinen liike Porissa osoittautui jo ensi kertaa siellä käydessäni suureksi pettymykseksi.. Olin odottanut jotain huikeaa, sillä lukemissani blogeissa moni on hankkinut vaatteitaan sieltä. Porin liikkeessä tuntui olevan lähinnä vain värikkäitä löysiä tunikoita ja legginssejä... : /  TV-mainoksen "alehinnoista puolet pois" nähtyäni päätin kuitenkin vierailla puljussa vielä kerran. Pieni hinta kun on opiekalijan paras kaveri.

Myllyn Ginaan astuessani olin kuitenkin täysin yllättynyt! Hinnat oli oikeasti pudotettu alhaisiksi! Suurin osa yläosista maksoi vain viitosen, eikä kymmentä euroa kalliimpaa ale-vaatetta edes ollut valikoimassa! *_____* Purukkaa oli kyllä paljon, mutta pääsin kuitenkin hamsteroimaan 12 vaatetta mukaani sovituskoppiin. Muutamat vaatteet olivat kahtena kokovaihtoehtona (kuten yllä oleva neule sekä pitkähihainen raitapaita, joita otin S:n ja XS:n ja jouduin valitseaan sen pienemmän(!!!)) 

Sillä "Uuujee! Nyt saatiin hiukan ekstraa" -rahamme jouduimmekin luovuttamaan tietokoneliikkeeseen rikki menneen näytönohjaimemme takia (buu! melkein 200 euroa! ;__;), oli oltava vaatteiden oston suhteen erityisen säästeliäs. :( (<-anteeksi olipas pitkä ja vaikeaselkoinen virke!!) 

Matkaani lähtivät kuitenkin lopulta KUUSI vaatekappaletta:
- punaiset farkut
- musta nappineule
- mustavalko-raidallinen pitkähihainen
- mustavalkoinen kukkakuvioinen paitapusero
- tekonahkainen korsettitoppi
- satiininen musta, olkaimeton juhlamekko

Ja nämä kaikki maksoivat yhteensä.....
VAIN 35 EUROA!

*________________*


Ps. Yritimme metsästellä Mikollekin kivoja alevaatteita, mutta niitä ei löytynytkään lainkaan samalla lailla... :( Kauppojen minimaalisen miesten puolen minimaalinen alevalikoima sisälsi vain XL-kokoisia lörppöjä t-paitoja, jotka eivät edes olleet erityisen halpoja... Ostettiin kuitenkin Mikolle kaksi normaalihintaista t-paitaa (kaksi kpl hintaan 24e) sekä ainoasta miesten liikkeestä jossa oli oikeasti järkevät tarjoukset (muistaakseni Jack&Jones?) t-paidan ja hupparin yhteishintaan 16 euroa. Miettikää, minä sain kuitenkin näitäkin halvemmalla paaaljon enemmän tavaraa! Ja sieltä löytyi housua, juhlamekkoa ja nahkakorsetta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti