sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Shit Me Up

Heipsan heis!


Onpas sitä jo vierähtänyt aikaa viime kerrasta. Tämän viikon olen ollut poikkeuksellisen kiireinen tai vaihtoehtoisesti poikkeuksellisen väsynyt. :---D Uusi kouluni on alkanut ja vienytkin suurimman osan viikkoni päivistä. Voin kuitenkin hyvällä omatunnolla todeta että sen mitä olen yhden viikon aikana kokenut, on ollut POSITIIVISTA. :----) Ei olla vielä ehditty aloittamaan koulutuksen aiheita kunnolla, mutta jo itse meininki ja ilmapiiri vaikuttavat erittäin mieluisilta ja opiskeluja innoittavilta!

Erityinen maininta torstaina järjestetylle ykkösten "sauna"illalle. Tutorit olivat erittäin mukavia sekä myös muut kanssaoppilaani uskomattoman innokkaita! Oli samoin hienoa, että jopa ne luokan "kokeneimmat", eli vanhimmat jäsenet, viitsisivät vaivautua paikalle ja osallistumaan yhtä lailla hauskanpitoon ja peleihin meidän "nuorison" tavoin!


Tässä hieman kuvia kännykän kätköistä. 
Nämä ovat jopa niinkin kauan aikaa sitten otettuja, kuin joulukuun alussa!!
Tuolloin kävimme Mikon kanssa jälleen kerran paikallisesa Café Solo:ssa. Sama kuppila on vilahtanut mm. tässä postauksessa. :---)

Nämä kuvat taas ovat Porin parhaimmaksi todetusta kiinalaisesta ravintolasta. Itse paikan nimeä en muista, mutta se sijaitsee Iso Karhun lähellä, kävelykadun varrella ja Sokoksen kanssa samassa rakennuksessa (muistaakseni!). Kyseisestä paikasta totesimme saavamme Porin parasta kiinalaista ruokaa! Vertasimme tätä eteläpuiston kiinalaiseen ja Iso Karhussasijaitseaan kiinalaiseen buffet-ravintolaan ja totesimme tämän lyövän ne kaikki kertaheitolla. Emme kuitenkaan osanneet päättää tämän ja Rauman kiinalaisen välillä! Pojot siis myös sinne! :-----)


Minun uusi viikkoni alkaa siis jälleen koulun merkeissä. Huomenna luokassa odottaa englannin lähtötesti ja tiistaina ensimmäiset hoitotyön tunnit. On myös piakkoin päästävä metsästelemään tarvittavaa hoitopukua ja tärkeitä ja törkeän kalliita työkenkiä! X__x Tiedetään, että olisi hyvä hankkia hyvät ja laadukkaat jo nyt, jolloin voisin käyttää niitä hyvin myös harjoittelussa ja mahdollisesti jopa työelämässä, mutta kyllä ne hintavat popot tulevat kiristämään opiskelijan elämää ja budjettivaroja... Eipäs tässä kuussa enää kauheasti bailailla.... .. .. .
*****


Tähän loppuun haluaisin vielä vastata rakkaalle anonyymille, joka kirjoitti minulle jokin aikaa sitten.
Valitettavasti itse alkuperäinen viesti pääsi poistumaan, mutta tältä hänen kommenttinsa suunnilleen näytti:

Anonyymi: Tuollaisetko vessaan? :s Aika mautonta... Makunsa kullakin.
 (kommentti liittyi tämän postauksen selosteluuni, jossa esittelen iloisesti
uutta ideaani sisustaa vessamme postikorteilla)

 Vastaus: Hyvä anonyymi. Pyytäisin sinua täsmentämään haukkumaasi asiaa. Mitä pahaa on koristaa vessansa hauskoilla lapsi- ja eläinaiheisilla vanhanajan tyylisillä postikorteilla? Tarkoittaako kommenttisi, ettei sinusta moinen kuva-aihe sovi vessaan vai että koko vessakoristelu-idea on huono? Jos kyseessä on ensimmäinen tapaus, niin onko sinusta sitten ainoa hyvä aihe vessan koristelulle jokin tylsä ja kulutettu kalat ja merellinen? Minusta koristeluun voi käyttää mitä vain aihetta, kunhan se on rajattu ja suunniteltu kokonaisuus. Minun tapauksessani valitsemani postikortit kuuluvat jopa samaan sarjaan, ja niissä kaikissa toistuu samoja asioita, kuten kehykset ja mustavalkoisuus, mikä tekee niistä nimenomaan sarjan.

Jos tarkoitit taas toista ehdottamaani valitusta, niin sanonpahan vain että minusta on paljon tylsempää asua ja asioida vessassa, joka ei ole sisustettu MITENKÄÄN. Seinät ovat vuokra-asunnossamme pelkkää valkoista laattaa, joten niiden väriin ja kuviointiin ei voi vaikuttaa muuten kuin kuvia kiinnittämällä. Kerrohan, jos sinulla olisi parempia ideoita vessan koristeluun. Onko oma vessasi millään tavalla persoonallinen?

 Viimeiset lausahduksesi ovat mielestäni hyvinkin lapsellisen naurettavat. "Aika mautonta, makunsa kullakin" ! Miten makuni voi olla mauton? :----D Eikös se ole aika ristiriitaista? Mitä edes tarkoitat mauttomuudella? Sitäkö ettet itse pidä vanhanaikaisista kuvista, sekö on sitten mautonta? Voisit ystävällisesti täsmentää tätäkin kohtaa.

Lisäksi minäkin haluaisin ottaa muiden bloggaajien tavoin kantaa anonyymeihin yleensäkin. Onhan sitä helppo haukkua ja kiusata vaivaa nähnyttä bloggaajaa, joka ehdottaa ja jakaa omaa elämäänsä muiden kanssa. Jaan osasen omaa kotiani ja perhe-elämääni tänne ja luovutan sen muiden luettavaksi. En pahastu tai loukkaannu negatiivisesta palautteesta, sillä totta kai sekin on parempi kuin ei mitään! En vain itse osaisi haukkua toista tuntematonta (tai erityisesti tuntemaani) ihmistä anonyymisti internetissä, edes perustelematta kunnolla kantaani. Minusta jo se vaivannäkö ja ystävällisyys lukijoitaan kohtaan, jota bloggaajat antavat, on arvostamisen ja kunnioittamisen arvoinen asia. Siksi haastan teidät, haukkuvat anonyymit ajattelemaan tekemisiänne paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti