sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uutukaiset

Hiihh! Uuden kouluni käyntiin pyrähtämiseen on enää viikko, ja vaikka lomailu onkin ollut kivaa, en malta odottaa uusien opintojeni alkamista!! 8) Tuntuu yhtä innokkaalta kuin ekaluokkalaisena, odottaessa koulun ensimmäistä päivää. Sitä uskomatota päivää, jona vihdoin pääsi mukaan suurenmoiseen koululaisten maailmaan. Isojen lasten juttuun!

Vaikkei äiti ja isä enää saatakaan minua koulun ovelle, on minulla siltikin perinteiden mukaisesti uusi koululaukku! Tosin onneksi erilainen kuin seitsemän vuotiaana omistamani sininen kellokuvioinen(??!!) reppu...

Punainen nahkalaukku! 
Pigeon-merkki on sama kuin edellisessäkin koululaukussani, jota käytin ainakin kolmisen vuotta ahkeralla syötöllä. Minusta se on suhteellisen pitkä elinaika koululaukulle, josta ei ole maksanut muutamaa kymppiä enempää. Tiedän, että mm. Marimekon kassit saattavat kestää pidempään, mutta minua ei ainakaan kiinnosta kantaa kymmentä vuotta mukanani samaa kulahtanutta kassia vain siksi että olen maksanut siitä sen satasen.

Tämänkin ihanan punaisen söpöliinin löysin laukkuliikkeestä vain vaivaisten 13,75 euron alehintaan! Ostan mieluummin viisi halvempaa ja "vähemmän tunnetun merkkistä" kassia ja piristyn niiden vaihtelusta joka päivä!



****


Uutta laukkuakin siistimpi uutuuksemme on upouusi hieno divaanisohvamme!! 8---)
Jo edellisessä merkinnässä vilahtanut komistus toimitettiin kotiimme uuden vuoden aatonaattona. Vaikeuksista ja nelisen tunnin sähläyksistä huolimatta, se on nyt olohuoneemme tärkeimpänä koristeena ja käyttövälineenä!

Tumma kangas ja tyylikkäästi kuvioidut selkäosan tyynyt tekevät sohvastamme kiinnostavan kauniin kokonaisuuden. Halusimme sohvamme olevan hieman entistä isompi ja tyylikkäämpi, ja tässä sohvassahan ne kaksi vaatimusta yhdistyvät täydellisesti. 
Suurena plussana on selkätyynyjen liikkuvuus. Tykkäämme Mikon kanssa kovasti katsella leffoja toisinaan kyljillä maatessamme. Edellisellä sohvalla ängeydyimme väkisin vieretysten ja kärsimme vuorotellen selkä- tai niskakivuista. Tällä sohvalla taas voimme nauttia elokuvakokemuksesta lähes millaisessa asennossa tahansa! (ähähähä >:'D) Tyynyt saa siirrettyä väliaikaisesti muualle ja viereemme mahtuu näin miltei kolmaskin henkilö katselemaan elokuvaa kyljellään! Kätevää! Haha! :-------)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti