sunnuntai 7. elokuuta 2011

The Bowtie On My Hat

Eräs kaunis kesäinen päivä ainoa päivän aktiviteettini oli kauppareissu Lidliin. Päätin pukeutua erityisemmin sillä hei, Lidl on halpa. Paras ystäväni siis.


hattu: Lindex, toppi: kirppari, hame: KappAhl, kellokoru: h&m, vyö: Seppälä, balleriinat: Citymarket

Kerroinko muuten että pääsin opiskelemaan Nakkilan ammatti-instituuttiin animointia? No, jokatapauksessa sinne lähden ensi keskiviikkona ja viivun oletettavasti ainakin tämän syksyn. Ammattina "animoija" tai jopa oikeastaan joku "animoinnin assistentti" ei kuullosta kovinkaan houkuttelevalta työllistämisen kannalta. Lähinnä siksi päädyn luultavasti syksyllä hakemaan toiseen, ns. järkevämpään koulutukseen. Kuvataide on kuitenkin ollut melkoisen lähellä sydäntäni lähes koko ikäni, joten tämmöinen puolivuotinen (luultavasti turha) kokemus voi olla ihan mukava.

 Juuri tällä sekunnilla ulkoilma tarjoaa sadetta. Kello on yksi yöllä ja teinivuosieni yöenergisyys on palannut jälleen luokseni (onkohan täysikuu?). Miekkonen tupsahti sängyn uumeniin jo ajat sitten eikä edes noussut sieltä vaikka yritinkin saada hänet mukaan Yatzyn tai Uunon pariin tuhlaamaan energiaani. Tässä sitä sitten ollaan. Tuulettimen ja tietokoneen kanssa kolmistaan.<3 Alkaa tulla nälkä...

  Pyöräni kumi puhkesi, joten Jukkapoika ja Paleface jäivät Kirjuriluodossa kuulematta. Tähän surkeaan sattumukseen reagoin niin yliampuvasti, että hävettää jo itseänikin... Ei siitä sen enempää. Huomenna kuitenkin ostamaan uutta rengasta. Ja kouluvihkoa koululaiselle-Hannolaiselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti