sunnuntai 28. elokuuta 2011

Naisellinen eli BIMBO?


Luin juuri melkoisen mielenkiintoisen artikkelin naisten ja miesten naimattomuudesta porilaisesta Viikko-lehdestä. Juttu sisälsi pääosissaan melkoisen paljon tutkijoiden ja toimittajien tutkimustuloksiin perustuvaa faktatietoa. Niissä kerrottiin kuinka moni miehistä ja naisista elää nykypäivänä sinkkuina ja miksi. Jutusta kävi myös ilmi, että monet heistä todella haluaisivat kumppanin, mutteivät vain ole sattuneet löytämään sopivaa tai tulleet itse valituksi.

Jutun päätteeksi kerrottiin, millaiset piirteet naisissa ja miehissä ovat halutuimpia ja vetoavat eniten vastakkaiseen sukupuoleen heidän etsiessään parisuhdetta. Miehekkäät piirteet olivat melkoisen vanhanaikaiset ja tutut ennestään kuten tunnettomuus, varakkuus, valta, rohkeus jne. Niihin en sinänsä yllättynyt juuri yhtään, sillä myytti uljaasta prinssistä valkoisella ratsulla saattaa jossain määrin yhä kylpeä naisten haaveissa ja unelmissa. Naisellisuutta kuvaavat piirteet, joista miehet pitävät, yllättivät taas minut täysin! 

Minä suorastaan häkellyin, kuinka pinnallista naisia miehet tämän mukaan haluavat puolisokseen! Tyhmää, helposti huijattavaa, jatkuvasti nöyrtyvää, materialistista, epäloogista, itkupilliä ja riippuvaista! Eivätkö nämä ominaisuudet olekaan juuri niitä, joita miehet naisissa vihaavat? Juuri tällaisia naisiahan he pilkallisesti haukkuvat bimboiksi

Vai bimbojako he oikeasti haluavatkin?

Jos ihmisen intohimo on tuntea ylemmyyttä ja valtaa, miksi sitten naiset haluaisivat miehestään suojelevan prinssin? Prinssin tahtominen ei kuitenkaan tarkoita tarvetta alistua ja halua olla ajattelematon muovinukke. Prinssiä etsiessä naiset haluavat olla arvostettuja ja tuntea näin tärkeytensä kodin hengettärenä. Prinssi on se, joka kutsuu neitinsä palatsiin ja jakaa omaisuutensa tämän kanssaan. Hän tekee naisesta vaimonsa ja rakastaa tätä murheista ja ongelmista huolimatta. 

Miksi siis miesten haavekuva naisesta muistuttaa lähinnä tyhjäpäistä määräyksia tottelevaa orjatarta?

Miehethän ne tässä ovat ristiriitaisia, vaikka sanovatkin naisten logiikan olevan käsittämätöntä!
Mikä teitä miehiä oikein vaivaa??

Yrittää siinä sitten kelvata...

1 kommentti:

  1. Asiaa! :) Aloin itsekin tässä miettiä että olenko nyt epänaisellinen kun olen kiinnostunut tieteistä.. Ihan sun tyyliä. ;) -Minske

    VastaaPoista