lauantai 6. elokuuta 2011

Cheap Funky

Rahasäästö-operaatiomme vuoksi vaatehamstraamiseni ovat jääneet melkoisen vähäisiin mittoihin. Olen kuitenkin yllättävän hyvä löytämään haluamani myös tällaisina aikoina, kunhan hinnan paikka on kohdallaan. ;---)

Ruudullinen kauluspaita

Tämän mustavalkoisen kaverin löysin Porin Jättikirppikseltä vain kahden euron hintaan. Täysin uudenveroinen, h&m:ltä lähtöisin oleva kaveri pisti tarmokkaasti silmään, enkä enää voinut jättää sitä yksin. Selän puolella paita solmitaan nauhan kanssa rusetille lisämuotoilun tarkoituksessa.


Vaaleansinen röyhelöpaita

En olisi ikinä uskonut ostavani itselleni vauva-vaaleansinistä paitaa.  Vaaleansininen(!!??) ei ole normaalisti sitten yhtään minun värini, mutta h&m:n "alehinnoista puolet pois"-henkareita selailessani päätin ottaa mukaani pukukoppiin mitä oudoimpia vaatteita! Tämän paidan hintaksi karistui vain 2,5 euroa, joten päädyin nappaamaan tämänkin hamstraamaani kasaan. Yllätyksekseni kyseinen paita olikin kaikista vaatteista istuvin. Sen prinsessamaiset röyhelöt sekä nostetut pyöreähköt hihat tekevät siitä mielettömän suloisen ja naisellisen mallisen. Aluksi ajatellessani kangasta ohueksi farkuksi sainkin mukavan yllätyksen huomatessani sen sittenkin olevan mukavan pehmeää ja ohutta puuvillaa. Mikonkin "hottis lentoemäntä" -kommentti pääsi kieltämättä vaikuttamaan ostopäätökseen. :---D 

Tällä tavalla sitä pääsee piristämään vaatekaappiaan ja mieltään alle viiden euron kustannuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti