sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Avaruusleijunta

 
Minun kuuluisi olla lukemassa alkuviikon englannin tenttiin, mutta sen sijaan valitsen avaruudessaleijumis-musiikin kuuntelun ja keväisen auringon katselun verhojem lomasta. Niin epäreilua että niinä päivinä jolloin olisi aikaa ulkoilla ja puuhailla vaikka mitä (kuten eilen), päivän sää on harmaan masentavaa untuvaa, kun taas kotitöihin pyhitettyinä päivinä aurinko leikittelee valolla ja oikein kutsuu ihmiset luokseen nauttimaan lämmöstä. :---(

Huomenna on suullinen englannin tentti ja tiistaina kirjallinen. Suulliseenkin tenttiin on luettava, sillä vaikka englannin puhuminen saattaakin sujua minulta ujostelematta, tulee tenttilauseissa vastaan sanoja, joita olen hyvistä sanakoearvosanoistani huolimatta onnistunut unohtamaan tai vähintäänkin sekoittamaan päässäni keskenään.

Olen kuitenkin tyytyväinen tämänaamuiseen pikkusaavutukseeni, nimittäin mikrobiologian nettitentin läpäisyyn! Tentin tekemiseen oli annettu 40 minuuttia, jonka jälkeen sivusto sulkeutuu ja poistaa kaikki merkitsemäsi vastaukset. Aika tuntuu pitkältä, mutta tenttiä tehdessäni numeroiden vilinä ei tuntunut yhtään niin rentouttavalta. Internetistä sai hakea apua, mutta vastausten löytäminen oli joihinkin kysymyksiin yllättävän haasteellista. Muutamaan kysymykseen en löytänyt vastausta lainkaan, jolloin arvauksen voimalla mentiin. Kaksi minuuttia ennen sulkemisaikaa lähetin tulokseni tarkistettavaksi ja huhheijaa kun vastaukseksi sain 18/20 pistettä! Tentin hyväksyntään tarvittiin jopa 15/20 pistettä, joten aika tiukkaan meni. :)

Sain Mikolta naistenpäivänä (useamman viattoman vihjailun jälkeen >:')) tämän söpöliinin Pikku Myy -mukin! Vaikka olen kuinka yrittänyt vastustella muumituotteita niiden jäätävän hinnan ja mielettömän yliarvostuksen vuoksi, saapui omaan kotiin muuttaessa muumimuki-ihastus minullekin. Nyt omistan jo kaksi yksilöä! Nahingollinen Muumimammani sai kaverikseen aurinkoisen Pikku Myyn! >.< <3

Tänään olisi ollut niin ihanaa lähteä aamuiselle kirppistelyretkelle jatkamaan viimesunnuntaista perinnettä, mutta kouluhommien paineen alla se tuntui väärältä ja vastuuttomalta. -_-' Vaikka nytkin vain istuskelen koneella lukeatta sanaakaan englantia, tuntuu se siltikin jollain tavalla ulkona iloitsemista hyväksyttävämmältä. Illalla kuitenkin vielä salille, niin eiköhän tämä päivä tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti