lauantai 3. maaliskuuta 2012

Candy Boobie

Urheilusta innostuneena en sitten raaskinut jättää kaupan hyllylle edulliset ja suloisen karkinväriset kaverit. Tänään esittelyssä ovat siis uuden urheiluliivini! (tissivaroitus!!)

Joustavat ja pehmeät urheiluliivit näyttivät kaupassa erittäin omituisen mallisilta. Ympärysmitta 75-koostaan huolimatta vaikutti silmämääräisesti venyttelyistä huolimatta erittäin pieneltä ja tiukalta, kun kuppikoko taas suunnattoman suurelta! Pelkäsin etten mahdu liiveihin lainkaan (tai tursuan niistä kuin valas) ja rintojen kohdalta taas päädyn heiluttelemaan tyhjiä pussukoita antaen niiden lepattaa tuulessa. Onneksi kävi kuitenkin toisin! Liivit istuivat täydellisesti molemmista epäilykohdista eivätkä purista yhtään! Niissä on varmasti erittäin mukavaa liikkua. Huomisia sunnuntaitreenejä odotellessa!! \(^o^)/

Selästä liivit muodostuvat painijamalliin. Minulla ei ole vielä koskaan ennen ollut kyseisenmallisia rintaliivejä ja olenkin aina olluts ellaisiin hieman skeptinen. Pidän suurista kaula-aukoista, enkä halua että keskelle selkää tulevat rintsikkaolkaimet vilkuilevat koko kansalle. Varsinkin jos muu vaatetus on aivan eri maata.. Urheiluliiveissä asia on kuitenkin hieman eri, sillä urheillessa (ainakaan minulle) pääpointti ei ole saada vaatteet mätsäämään superkokonaisuudeksi, vaan saada hiki ja treenata! Näissä painijaselkäliiveissä rintakehä tukeutuu hyvin, eivätkä olkaimet ärsyttävästi valahda käsivarsille kesken treenin.

Olen siis erittäin tyytyväinen ostokseeni! Tositestiä (eli huomista) kuitenkin vasta odotellessa. :---) Katsokaa vain kun minä vielä niin innostun treenaamisesta, että tulen tekemään itselleni armottoman sixpack-masun! Silloin lähdenkin lenkkeilemään kesäisille metsäpoluille pelkissä näissä rintsikoissa. >;3





Tässä vielä muutamat viikon syömiset:

Pakastevihanneksia, merunamuusia ja kanaa.
Yritän olla syömättä erityisemmin perunaa tai turhaa viljaa, mutta tuona päivänä Mikko päätti yllättää minut koulusta tullessani perunamuussilla! Hän niin tietää, että olen heikkona hänen tekemään perunamuussiinsa valkoisella kastikkeella! *___* Onneksi nyt kuntoilun aloitettuani voin joskus suoda itselleni myös tuollaista herkuttelua!

Aamupalaa: maustamatonta jugurttia hunajalla ja kiivillä sekä verta. BUAHAHAAA! joo... Siis mabsikkakiisselillä. :-----D
Maustamaton jugurtti hunajalla on uusi lempiherkkuni! Syön sitä lähes joka aamu ja se täyttää vatsan juuri sopivasti, jos aikoo syödä koulun lounaan. Ainahan en sitä syö, jolloin otan aamusti jugurtin kylkeen esimerkiksi leivän.



Eilen olimme F*ck Me It's Friday -bileissä, mutta illan asusta en sitten jaksanut ottaa yhtäkään kuvaa. Aika pitkälti se kuitenkin muistutti viimekertaista juhlintapukuani. Yläosa vaihtui lyhythihaiseen ruutukauluspaitaan ja hame "uuteen" kirpparilta hankkimaani mustaan neule(mini)hameeseen. Olen jotenkin huono keksimään uusia vaateyhdistelmiä, eikä nykyinen vaatevarasto oikein innostakaan sen parempaan... Kesätyöt siis kiikarissa ja EMP:n kuvasto käsissä! Ehkä vielä joskus. . . . .


Ainoa kuva minusta eiliseltä illalta on tämä!
Löydättekö minut siitä? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti