sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Birthday Metal Party

Eilen järjestin Mikolle yllätysjuhlat. Tai siis itse juhlat nyt oli päätetty järjestettäviksi, mutta viimehetkellä päätinkin yllätyksellisesti myös koristaa kotimme ilmapalloilla ja serpentiinillä.:---) Synttärisankari oli kuulemma aika yllättynyt kun yli kymmenen vuoden jälkeen häntä odottikin kotiin tullessa kunnon synttäritunnelmat. 83 Onnea muru! Kakskytkolme kilahti lasiin. ;)

Halusin ostaa nimikkoilmapalloja ja mietin kauan mitä ilmapalloja hankkisin niiden lisäksi. Perus värilliset olisivat mielestäni olleet vähän liian tylsiä (tai muistuttaisivat lähinnä vappua), joten päädyin tällaisiin raskaamman maun kanssa sopiviin pääkallopalloihin. :----D

Oma illan asuni perustui samana aamuna löytämääni kirppariaarteeseen. Nimittäin löysin aivan upean korsettitopin, joka mahtavan ulkonäkönsä lisäksi istuu päälläni kuin nakutettu!

Ignooratkaa mun naama, mutta katsokaa kuinka upea uusi korsettitoppini on! *_____* Ja arvatkaahan mitä tämä ihanuus maksoi? KAKSI euroa! Loll! TRollololl!!!

Tummaan tukkaan on siltikin vielä totuttelemista. Vaikka eiliset vieraatkin sanoivat sen sopivan minulle, on oma hyväksyntäni vielä hieman kesken. :----D Yritän toki olla positiivinen, mutta pakko minun on myöntää sen olevan vielä hieman outoa.

Eipäs tässä sitten muuta! 
Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! 8))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti