perjantai 9. maaliskuuta 2012

Snow White

Tänään esittelyyn pääsee uusi kirpparilta metsästämäni neule!
Tämä neule saa aivan oman blogimerkintänsä, sillä se erottuu selkeästi muista (Marian kaapin sisältämistä) lajitovereistaan! Lumikkivaikutteinen ja äärimmäisen suloinen uutukaiseni löysi sydämestäni aivan oman paikkansa<3

Ihunaiset isot mustat napit, suloiset hiharusetit ja täydellinen istuvuus!

Paituli pääsi kunnon käyttöön jo eilen kouluun mennessäni. Tosin ohjelma jatkui opiskelun jälkeen myös laulutunnille ja illalla jopa Bar Kinoon muutaman bändin keikalle. :)

Tänään vietän rauhallista ja hieman yksinäistä perjantai-koti-iltaa. Mikko lähti poikien saunailtaan (siellä tilasivat varmaan strippibaarillisen naisia! -.-') ja minä jäin köllöttämään kotisohvalle. Olisihan tänään ollut 90's-ysäridiskot opiskelijatalolla, mutta seuran puutteellisena ja ujona tyttönä päätin jäädä tänne.

Sen verran voin kuitenkin lohduttautua tehneeni tänään (erittäin puuduttavan ja väsyttävän 8,30-15,00 koulupäivän lisäksi) myös pienehkön kuntosalikäynnin! Tänään treenini jäi ainoastaan 20 minuutin juoksuksi, mutta kyllä siinä sai siltikin melkoisen hien otsalle! Normaalistihan teen juoksun lisäksi vielä vähintäänkin 30 ylävatsaa, 20 alavatsaa sekä venyttelyä. Joskus myös kahvakuulaa, soutulaitetta ja jos ryhdyn oikein hurjaksi, saatan yrittää nostella tankoa!

Totesin muuten, että kuntosaleiluni on tottatosiaan jatkunut jo kolmisen viikkoa! Yhteensä olen tämän ajan sisällä käynyt salilla jopa kahdeksan kertaa! Tästä voisin siis mahdollisesti, ehkäpä jotenkin kumman etäisesti päätellä että minä saattaisin jopa tykätä siitä?.. Ja vaikka tänäänkin jälleen juoksumatolta pois mönkiessäni kirosin kuntoilun suohon, kaipaan jo suuresti uudelleen sitä voiman ja voittamattomuuden tunnetta, joka virtaa sisälläni juoksemisen jälkeen! Hien ja hengästymisen määrää virtaukseni ei vielä päihitä, mutta suurempaa ja mahtavampaa kohti tässä ollaan menossa! 8O

Ps. Vatsakin tuntuu ihan oikeasti jo melkoisen jämäkältä ja KOVALTA! Siieltähän se sixpackki tulee hohohooo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti