tiistai 12. heinäkuuta 2011

Something Shareable

Meidän koti<3
Saimme jälleen viidakkomme takaisin, eli kukkaset, jotka olimme vieneet ennen ranskanmatkaa vanhempieni luokse. Keittiöhän on kodin sydän, joten mielestäni sitä on pidettävä siistinä ja miellyttävänä paikkana oleskelulle. Kahden pöytätabletin kaveriksi tuli uudet neljä, Indiskan koristeelliset kynttiläkipot löysivät uuden kodin sekä suitsukkeiden tuoksu savustaa ahkerasti ympäri kotia.

Värittynyt jääkaappi! Piristää mieltä niin kummasti kaikkien muiden valkopintaisten kaappiovien rinnalla. Asuntomme alkaa hiljalleen muistuttaa lasten tarhaa, mutta en anna sen häiritä.

Uudet yrttikasvit ja niihin sopivat herkulliset ruukut. Vasemmanpuolinen muistuttaa kirsikkaa ja oikeanpuoleinen vadelmapurkkaa! 

Mansikoita vanhempien puutarhasta. Söin vahingossa melkein kaikki, kun luulin ettei Mikko niitä halunnut. Oma moka, kultsi, ensikerralla muistat selittää paremmin ja välttyä väärinkäsityksiltä. >:'3

Uusi sydänkoruni<3 Mikko osti sen minulle Ruississa, ja minä nimenomaan halusin hänen itse sen valitsevan. Onhan sydän aika klishee, mutta söpöähän se silti on. :'3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti