perjantai 8. heinäkuuta 2011

Summer Boom

Koko eilisen päivän yllä ollut uimafiilis purkautui viimein Mikon tultua puoli yhdeksän illalla kotiin, ja lähdettyämme siitä samantien yyteriin. Sitä ennen käväisin vielä pikaisesti kaupassa ja ostin matkaevääksi mansikoita, banaaneja, tyynymunkkia(<-!!!) , itselleni vadelma-carambola siideriä ja Mikolle mojiton. Rannalla ei enää ollutkaan niin lämmintä mitä päivällä, mutta mukavaa oli silti. Mikko ei mennyt veteen kuin nilkkaan asti, mutta minulle ei noin pieni leikittely riittänyt. Sillä vesi oli aika kylmää, ja syvälle käveleminen olisi kestänyt kauan, päätin jäädä pulikoimaan siihen rannan viereen, puoleen reiteen ylettyvään veteen. :--D Mikko tietysti nauroi ja noloili minua, mutta nääh, that´s me!!

Sain muuten uudet bikinit! Tummansini-pilkulliset 50-vibaiset kaverit löytyivät lauantaina äitini kaapista. Hän oli käyttänyt niitä vielä kymmenen vuotta sitten, mutta muuten ne ovatkin sitten lojuneet pölyyntymässä. Menimme silloin pikkusiskoni kanssa uimaan ja sillä omat vaatteemme olivat vielä Ranskan lentokentällä (hemmetin laukkujen hukkaajat!!), lainasin äitini varastoja. Ihastuinkin noihin uikkareihin niin, että päädyin hamstraamaan ne itselleni. Vähän hassun malliset nykyisiin h&m:n jne kauppojen uikkareihin verrattuna, mutta tykkään silti!

Tänään muuten päädyin pitkästä aikaa vaatekauppaan. Löysin muutamia hauskoja vaatteita ja päätin sitten sovittaa ne. Sovituskopissa ollessani kuitenkin tapahtui surullisia! Lemppari hameeni vetoketju päätti sanoa itsensä irti ja hajosi käsiini kun olin vetämässä sitä kiinni. :---( Olin aivan hädän murtamana, sillä juuri Sitä hametta suunnittelin käyttäväni viikonlopun RuisRockissa. Muistin kuitenkin, että Seppälän eräässä naulakossa roikkui eräs hyvin herkullinen yksilö. Suuntasin tieni sinne ja löysin kyseisen hamosen.

Tottuumieni ale-ostosten rinnalla normaalihintainen vaate tuntui ärsyttävältä, sillä vieressä roikkuvat kesämekot olivat kaikki puoleen hintaan. Soitin nyyhky-puhelun kanssa-asukilleni (jonka rahojakin itseasiassa olin silloin käyttämässä :'D) ja päädyin hamosen kanssa kassalle. Vaikka lempparihameeni kohtalo harmittaa vieläkin, luulen että tämä kaunokainen ilahduttaa minua vielä monenmonta kertaa!

Väsäilin muuten tässä hetki sitten itselleni uudet kynnet.


Seuraavaksi kolmen päivän putki RUISSISSA.
Hyvää viikonloppua teille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti