torstai 26. toukokuuta 2011

Ihastukset

Olen aivan unohtanut esitellä teille muutama uusi juttu!


Söpö musta kehyv, joka löytyi Anttilasta pienoisen kolmen euron hintaan. Ollaan suunniteltu olohuoneen seinälle pientä kehys-kollaasia, joihin kaikkiin tulisi jännittäviä kuvia. Tästä se alkaa.


Samaisella kerralla Anttilasta löytynyt teepussi-rasia. Tämä metallinen kaveri vei sydämeni. Erityisesti sydämeni vei kuitenkin se, että juuri sillä hetkellä se mahsoi vain vaivaiset 3,95 euroa, elikkä puoleen hintaan normaalista. Rahattomana tulee aina niin hyvälle tuulelle, kun tekee tuollaisia jännittäviä löytöjä! Mikään ei voita sitä tunnetta!
Ja tältä se näyttää sisältä. Piti käydä ostamassa varastoon myös lisää teetä, ettei uusi rasia näyttäisi surullisen tyhjältä. Tervetuloa meille juomaan teetä!


Ja viimeisempänä muttei vähäisempänä....

Tädää! Kissanruokakuppi!
Ystävämme kissa sai juuri muutama viikko sitten pentuja ja päätimmekin adoptoide niistä yhden siinä kesän puolen välin tienoilla, kun pikkuisista tulee luovutusikäisiä. Ahh, en kestä olen niiiin innoissani! Vanhempien kodissani ei ole koskaan ollut nymfmi- ja undulaatti-lintuja karvaisempia otuksia, joten tämä uutukainen on aikamoinen jännä paikka. :3 Olen parhaani mukaan lukenut kaikenlaisia kissanpennun kasvatuksen opastuksia ja ohjeita. En tiedä mitä odottaa....

Samoin olen ihastunut yhteen animeen vain koska sen päähenkilökissa on niin hätkähdyttävän suloinen! <3_____<3


Toisaalta...


o_______o'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti