perjantai 20. toukokuuta 2011

Kuvataiteen diplomityö

Seuraavaksi esittelyssä kuviksen diplomityöni.


Saatiin se vihdoinkin kotiimme, ja nyt se komeilee olohuoneen tv-tasolla telkkarin takana (kosta parempaa paikkaa ei löytynyt böö). 

Diplomityön maksimiarvosana on 5, ja minä sain siitä nelosen. Arvostelu koostui kahdesta osasta; portfoliosta ja itse työstä. Teoksesta olisin saanut kaikki viisi pistettä, mutta koska portfolioni olikin arvostelijan mielestä vain kolmen pisteen arvoinen, niin keskiarvoksi muodostui 4.
Olen hieman pettynyt arvosanaani, sillä tavoitteeni oli saada vitonen. Lohduttavaa on kuitenkin tietää, että kyseinen numero olisikin tullut itse työstä. Laiskuuteni portfolion suhteen vain sakotti.. :(

Tällainen teokseni kuitenkin on. Aiheenani oli Häpeä. Käsittelin aihetta luomalla ilmeitä ja eleitä, joista henkilö kokee sen, että hänen on hävettävä. Toisinaan syytä häpeään ei edes ole, vaan henkilö ajaa itse itsensä kuviteltuun rinkiin, josta on lähes mahdotonta päästä pois.

Koko asetelma

2 kommenttia:

  1. Apua kun on pelottavia. 8( Mutta todella hieno työ! Ja onneksi olkoon, hyvän numeron sait. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti!! Joo, päätin kerrankin tehdä tollasia "överirealisteja", joissa ilmeet ja kaikki oikeen korostuisivat. Aika pelottavia tuli tosiaan, mutta se onkin parasta, jos ne vaikuttavat! :---D Kiitos vielä!<3

    VastaaPoista