maanantai 2. toukokuuta 2011

Riemu on vappuna ylitse muiden

Vapun toivotukset ovat nyt jo hieman myöhäisiä, joten toivon vain että vappunne oli iloisen keväinen
js toi hyvän alun tulevalle kesälle. :)

Mmmh; donitseja ja metrilakuja!

Vietimme oman vappuaattomme Tampereella. Kyseessä oli kauan hehkuttamani Taru Sormusten herrasta -sinfoniakonsertti Tampereen filharmoniassa, jota olemme odottaneet jo useita kuukausia!

Oli niin jännittävää nähdä niin paljon erilaisia ihmisia samassa paikassa. Paikalla oli vanhuksia, keski-ikäisiä aikuisia asiallisissa työasuissa, kokonaisia perheitä, teiniporukoita ja tietysti myös teeman mukaan pukeutuneita ihmisiä, jotka piristivät koko olemuksellaan.

Rooliasuihin pukeutuminen ei muuten riippunut iästä. Oli niin parikymppisiä kuin viitisenkymppisiäkin nais- ja mieshenkilöitä, joiden pukukoodi erottui selkeästi muista tavisten joukosta. Osalla oli myös joitakin elementtejä, kuten keijumainen kampaus tai korut, jotka sopivat hauskastiu teemaan.

Itseäni harmittaa hieman oma panostukseni vähäinen määrä. Jostain syystä en ollut lainkaan ehtinyt ajatella asiaa, saatikaan valmistautua siihen..


Alkuperäiset paikkamme olivat ihan etummaisemmassa rivissä. Niiltä paikoilta olisimme kuitenkin nähneet vain etummaisten soittajien sieraimiin, joten päätimme vaihtaa sijaintimme taaempiin tyhjiin paikkoihin. Löysimmekin onneksi parhaat paikat suoraan miksauspöydän vierestä! :--))


Esitys oli kyllä aivan upea!
Suosittelen ehdottomasti kaikille muillekin Sormusten Herran faneille! Ja vaikken erityisen fanaattinen olekaan itse sinfoniamusiikin suhteen, niin nautin esityksen sävelistä jokaisella ihohuokosellani.



Elokuva-konsertin jälkeen suuntasimme aitoon ranskalaiseen ravintolaan.
Tilasin sienirovioleja ja jälkiruoaksi lämmintä suklaakakkua. Sekin oli hieno kokemus!

Päälläni oli jo monta kertaa vaatekriisiltä pelastanut ruutumekko.


Muun ajan Tampereella hengailimme eri liikkeissä.
(eii, en kestä tuon oikeanpuoleisen miehen ilmettä!! :''D)

Löydettiin Mikolle uudet hiukset!
Ja minä päätin ryhtyä hipiksi.
Mahtui päivään vähän söpöilyäkin :3

Tämä viikko on täynnä kaikennäköistä tärkeää hommaa. Nähdään taas piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti